Zonder twijfel het meest prestigieuze hotel van Buenos Aires

Dit verfijnde vijfsterrenhotel is een begrip, niet alleen in Argentinië maar ook ver daarbuiten. Het Alvear Palace Hotel ligt in het hart van de groene wijk Recoleta, een residentiële wijk met chique winkels, antiquariaten en goede restaurants. Direct bij binnenkomst imponeert de klassieke, soms sierlijke architectuur in Lodewijk XVI-stijl. Franse elegantie gepaard aan Argentijnse souplesse en energie. Het Franse-stijl interieur met hoge plafonds, kristallen kroonluchters, Empire-stijl meubelen, zijden gordijnen, Perzische tapijten en mooie kunst ademt grandeur. Het hotel opende haar deuren in 1932 en kan bogen op een indrukwekkende gastenlijst. De service is er dan ook onberispelijk. 

Fijne locatie

Een van de dingen die het Alvear Palace zo uitmuntend maakt, is de uitstekende locatie. In het hart van Recoleta, een residentiele wijk met veel geschiedenis, antiquariaten, chique winkels en uitmuntende restaurants. Vanuit Alvear Palace loopt u gemakkelijk naar enkele belangrijke bezienswaardigheden en musea, een prettige bijkomstigheid. Zullen wij alvast een spabehandeling voor u boeken? Niets is fijner dan een hele dag rondstruinen door een stad in de wetenschap dat de gemaakte kilometers beloond worden met een spabehandeling. De serene spa van Alvear Palace heeft een zeer uitgebreid menu met beauty en lichaamsbehandelingen. U heeft hier ook de beschikking over sauna's, stoombaden en een zwembad. 

Buitengewoon elegant

De 197 kamers en suites hebben allemaal een eigen stijl en afmeting; in sommige kamers hangt kunst van gerenommeerde Argentijnse kunstenaars aan de muur. Het romantische Franse-stijl interieur wordt gekenmerkt door comfortabele meubelen, zijden gordijnen, mooie tapijten en een warm kleurenpalet. Uw butler zorgt dat het u aan niets ontbreekt in dit buitengewoon elegante hotel. 

L'Orangerie

Alvear Palace Hotel beschikt over diverse gerenommeerde bars en restaurants. Ontbijten doet u in de privacy van uw kamer of in restaurant l'Orangerie, de sfeervolle wintertuin. Ook de Alvear Afternoon Tea is voortreffelijk. La Bourgogne is het beste Franse restaurant in Buenos Aires en is gevestigd in het Alvear Palace Hotel. Hier geniet u van de meest exquise Franse- en internationale gerechten in een verfijnde en warme setting. De Lobby Bar is favoriet van de porteños (inwoners van Buenos Aires). En voor een Havana sigaar kunt u terecht in de Cigar Bar. 

Tripadvisor over Alvear Palace Hotel