Onvergetelijke cruises met Talisman

 

Denkt u bij cruises aan megalomane schepen met vijf zwembaden en tien restaurants? Het kan ook anders. Reist u met Talisman travel design, dan bieden wij u een select aantal cruises aan. Kleinschalig, duurzaam en exclusief. Maak een rondreis aan boord van een luxe cruise en kom op plaatsen die voor velen verborgen blijven. 

U kunt een cruise toevoegen als een onderdeel in uw rondreis, maar u kunt er ook voor kiezen een rondreis aan boord van een cruiseschip te maken. Op plekken als de Noord- en Zuidpool, de Galapagos Archipel en de Amazone ontdekt u het meest vanaf het water. Een meerdaagse boottocht is dan vaak een onderdeel in uw reis. 

De cruises bij Talisman komen in alle soorten en maten. We vertellen u er op deze pagina graag meer over. 

 

Wat voor cruise maakt u?

Stapt u voor zeven dagen aan boord van uw drijvende hotel, of maakt u slechts enkele nachten gebruik van een suite aan boord? Maakt u een dagtocht naar onbekende waterwegen? Waar u ook voor kiest, we garanderen u dat uw cruise kleinschalig, exclusief en comfortabel zal zijn. 

Cruise als rondreis

Een kleinschalige cruise heeft veel voordelen! U komt op plaatsen die voor vele reizigers verborgen blijven, en u hoeft geen koffer uit - en in te pakken. Geniet van comfort en luxe.

Cruise in rondreis

Wissel uw reistempo af en stap aan boord van een kleinschalige cruise om zo de meest afgelegen gebieden te verkennen.

Een dag op het water

Een dag op het water is gegarandeerd een succes voor jong en oud. Waar u ook bent, het water zorgt voor ontspanning, verkoeling en verwondering.

Kleinschalige cruises en boottochten met Talisman

 

De mogelijkheden voor een cruise of boottocht op onze bestemmingen zijn eindeloos. Heeft u interesse in een bijzondere cruise aan boord van een kleinschalig schip, dan kijken wij naar de verschillende routes van Silversea en Seabourn en vinden we de route die het beste aansluit op uw wensen en voorkeuren. 

Stap aan boord van een authentieke schoener of zeiljacht voor een paar dagen op zee, een geweldige toevoeging aan een rondreis door bijvoorbeeld Indonesië of Kroatië. Vaar in een select gezelschap door natuurgebieden die voor anderen onbereikbaar blijven, zoals de Amazone in Peru of de Galapagos Archipel in Ecuadoor. Ook de uitgestrekte fjorden van Alaska zijn met een kleinschalige cruise te bereiken, een schitterend landschap.