De Park Hyatt reputatie wordt hier helemaal waargemaakt. Hier wordt u gedistingeerd in de watten gelegd. 24 Uur per dag staat er een butler voor u klaar die u op uw wenken bedient.

In de exclusieve wijk Recoleta ligt het majestueuze Palacio Duhau Park Hyatt.

Spectaculair oog voor detail

Gegarandeerd: vanaf het moment dat u over de mooie marmeren vloeren naar binnen schrijdt, worden uw verwachtingen ruimschoots waargemaakt. De service is uitmuntend en het oog voor detail is spectaculair. De architectuur is een mooie mix van moderne- en oude Argentijnse glamour. Het prestigieuze hotel heeft haar eigen kunstgalerie met werken van bekende Argentijnse en Latijns-Amerikaanse kunstenaars.


Zin in winkelen en flaneren? Recoleta is de meest elegante wijk van Buenos Aires met chique winkels op de Avenida Alvear, groene parken, goede restaurants en vele antiek- en designerwinkels. Na een enerverende dag in de bruisende stad kunt u uzelf weer opladen in de Ahin Spa.

Rijk gedecoreerd

Palacio Duhau Park Hyatt bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte. De 165 kamers en suites hebben allemaal dezelfde stijl en inrichting. Voordeel van een verblijf in het nieuwe gedeelte is dat u uitkijkt op het majestueuze Palacio Duhau. De Palacio kamers zijn rijk gedecoreerd met kristallen kroonluchters, zijden gordijnen, Perzische tapijten en een openhaard. De Posada kamers hebben een serene, moderne uitstraling met neutrale kleuren en mooie zwartwit fotos van Buenos Aires.

Dineren op de patio

Uitmuntende Argentijnse cuisine en wijnen geniet u bij Duhau Restaurant & Vinoteca. Buiten dineren is heerlijk op de prachtige patio.

Tripadvisor over Palacio Duhau Park Hyatt Buenos Aires

Vergelijkbare accommodaties in Argentinië