Niet alleen voor de Rich & Famous!

Het Comomeer is zonder twijfel een van de mooiste meren van Italië. Het bergmeer ligt in het noorden van Italië, in Lombardije. Een verblijf hier is omgeven door hoge bergtoppen, dichtbegroeide wouden en heerlijk geurende bloemen. Kleurrijke huisjes, chique grote villa’s, een geweldige keuken
en heel veel plezier op het water, dat is kenmerkend voor uw verblijf aan het diepste meer van Italië. 

Een verblijf in een van de prachtige villa’s die pronken met hun weelde aan het Comomeer, is niet enkel weggelegd voor de rich & famous. Talisman specialist Ingrid vond een prachtige villa, er wordt gezegd dat het de mooiste villa aan het meer is, die we aan ons Talisman portfolio hebben toegevoegd. 

Villa Sola Cabiati was eens het geliefde zomerverblijf van de Graven van Serbelloni. Het centrale deel van de villa dateert uit 1500, de twee vleugels en de balkons werden in de jaren 1700 toegevoegd. De villa is later gerestaureerd met veel aandacht voor en behoud van de originele structuur en sfeer. U vindt hier zodoende antiek meubilair, spectaculaire fresco’s op het plafond en wanden behangen met damast.

Het Comomeer is uitstekend met de auto te bereiken, het ligt op zo’n 1.000 kilometer rijafstand van Utrecht. Vliegen is ook mogelijk, vanuit Milaan bent u in een uurtje bij het Comomeer.

Slapen

Er zijn zes slaapkamers, prachtig gedecoreerd en met ensuite badkamers. Het voelt hier echt alsof u terug in de tijd stapt, terwijl u gebruik kunt maken van alle moderne comfort die u zich maar kunt wensen.

Beleven

De weelderige tuinen lopen over in het meer, en u vindt hier ook een zwembad. Er staat een zeer uitgebreide crew tot uw dienst tijdens uw verblijf, van Villa Manager tot kamermeisjes en chef. De villa is onderdeel van het even verderop gelegen Grand Hotel Tremezzo en hier geniet u van een - zo niet nog betere - vijfsterren service.  

Het prachtige stadje Bellagio ligt aan de overkant van het meer, op slechts een bootritje van vijf minuten afstand.

Uiteraard mag u ook gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel, zoals de award winnende T Spa en verschillende restaurants en bars.

Eten & Drinken

De villa is uitgerust met een complete keuken, die met een chef komt. Iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd, en indien gewenst worden er boodschappen voor u gedaan. In de avond kunt u ervoor kiezen om de chef een sterrendiner te laten bereiden in de privacy van uw eigen villa. Zoekt u liever de reuring op, dan kunt u een tafeltje reserveren in een van de restaurants van het Grand Hotel Tremezzo.