Een tropisch paradijs

Gelegen in de ongerepte Gaafu Dhaalu Atol, één van de meest zuidelijk gelegen atollen van de Malediven, vindt u Ayada Maldives. Een tropisch paradijs een paar kilometer van de evenaar gelegen.

Heldere blauwe water

Het avontuur begint al met uw aankomst op Malé en het boarden van uw volgende vlucht. Het is prachtig om over de verschillende atollen te scheren en het heldere blauwe water vanuit de lucht te aanschouwen. Nog even, en u kunt zelf een verfrissende duik nemen! Een korte transfer met een speedboot zorgt voor de laatste kilometers van snelheid voordat u in de vertraging kunt en kan gaan relaxen op het poederzand van Ayada. Bijzonder is het huisrif dat recht voor de deur ligt. Snorkel aan en gaan, voor u het weet hangt u boven talloze bontgekleurde vissen!

De villa's

Er zijn hier 50 watervilla's en 62 villa's aan de oceaan. Iedere villa biedt een zee van ruimte en privacy, een kleine plungepool op een zonnedeck en rechtstreekse toegang tot het strand of de oceaan. Reist u met uw kinderen dan zijn de Beach Villa's en Beach Suites een perfect verblijf. Met wie u ook verblijft en waar u ook verblijft; uw butler zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Een ruime keus

Met zeven bars en restaurants is er een ruime keuze voor uw lunchplek of uw dinerlocatie. En heeft u geen zin om te kiezen dan is er een uitgebreid menu voor in-villa dining. Wilt u genieten van geweldige Japanse gerechten reserveer dan bijtijds een tafeltje in Mizu. Dit is het meest geliefde restaurant op het eiland en biedt slechts plaats aan tien gasten die onder de blote sterrenhemel kunnen dineren.

Familievriendelijk

Ayada is een ontzettend familievriendelijk eiland met een geweldige kidsclub waar tal van activiteiten worden aangeboden om uw kroost tevreden te houden. In de tussentijd kunt u een bezoekje brengen aan de Ayspa, een van de grootste spa's in het zuiden van de Malediven met een enorme lijst aan massages en behandelingen.