''You may only stay with us for a short time, but we'll stay with you forever'', zo luidt het credo van de Bagan Lodge

De Bagan Lodge is een echte aanwinst in het hotelaanbod in de omgeving van Bagan. Met een geheel unieke stijl en niet ver van de indrukwekkende tempellandschappen verwijderd biedt de lodge een heerlijk verblijf. Daarbij is ook het serviceniveau prima in orde, het is geen super luxe maar in orde.

De mystieke heiligdommen van Bagan

Natuurlijk bent u in Bagan om een bezoek te brengen aan het magische tempellandschap. Reist u met Talisman, dan zijn er vele manieren om de tempels te gaan bekijken. Tijdens een mooie fietstocht, vanuit een luchtballon of tijdens met het ontbijt op locatie terwijl de eerste zonnestralen de eeuwenoude heiligdommen op mystieke wijze belichten. U raakt niet uitgekeken! Na een actieve dag biedt het mooie zwembad van de Bagan Lodge heerlijke verkoeling. De lodge beschikt tevens over een goede spa waar u een massage, gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling kunt boeken. 

Van alle gemakken voorzien

De kamers en suites zijn steeds per twee ondergebracht in een aantal vierkante gebouwtjes van rode baksteen met daarboven een canvas zeildoek gespannen. Dit exterieur geeft de lodge een safari-uitstraling wat zeker in het droge seizoen heel goed tot zijn recht komt. De kamers zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. 

Uitstekende kwaliteit

In het open lucht restaurant The Tiffin Box staat elke morgen het ontbijt voor u klaar. Ook voor lunch en diner kunt u hier terecht. De gerechten, vers en bereid met producten van uitstekende kwaliteit, zijn geïnspireerd door zowel de Oosterse als de Westerse keuken. In de Lobby Lounge Bar wordt u uitgenodigd voor een kopje koffie of thee. Voor een vers sapje, een cocktail en andere verfrissende versnaperingen bent u bij The Pool Bar aan het juiste adres. 

Tripadvisor over Bagan Lodge