De persoonlijk service, het uitzicht, de maaltijden en het comfort zijn in de Ngorongoro Crater Lodge van het hoogste niveau

De Ngorongoro Crater Lodge ligt op een unieke locatie aan de rand van de gelijknamige krater. De indrukwekkende uitgedoofde Ngorongoro vulkaankrater, een van de bekendste wildparken van Tanzania, is een wereld op zich. Dit fenomeen, met een doorsnee van 23 kilometer, wordt wel eens het achtste wereldwonder of 'Ark van Noach' genoemd. Met een beetje geluk kunt u hier de Big Five spotten, maar olifanten, buffels en leeuwen zijn min of meer gegarandeerd tijdens uw tocht. De luipaarden zijn vooral 's nachts actief en houden zich goed schuil.

Een lodge met allure

De lodge beschikt over 30 ruime suites, alle met uitzicht over de vallei. Elke suite heeft een privébutler die elk moment van de dag voor u klaarstaat. De architectuur van de suite bevat de elementen barok, koloniaal en lokaal Afrikaans. Dit geeft een exclusieve en intieme sfeer. Het hoge bewerkte plafond, de openhaard, de heerlijke huisgemaakte chocolaatjes, de rozenblaadjes rondom het bad en de grote goudzilverige kroonluchter zijn bijzonder aanwezig. Waar u ook kijkt zijn kleine en grote ramen waarvan uit u kunt genieten van de omgeving. De service, het fantastische uitzicht, de maaltijden en de comfort zijn van het hoogste niveau in de Ngorongoro Crater Lodge.

Een dag in Ngorongoro

Gewekt worden door vogelgezang en genieten van het uitzicht over de vallei; de dag begint vroeg in de Ngorongoro Crater Lodge. Uw butler zal u verse koffie schenken waarna u kunt aanschuiven bij het ontbijt in de centrale lodge. Vervolgens stapt u in uw safari voertuig met open dak onder begeleiding van een gediplomeerde ranger om als een van de eerste een bezoek te brengen aan de krater. Een heerlijke lunch te midden van de krater, volop wildlife en een aangename sfeer maken uw dag compleet. Als u weer terugkeert in de lodge kunt u de dag afsluiten met een drankje op uw eigen terras, een warm bad en vervolgens wederom genieten van een voortreffelijk diner in de koepelvormige eetkamer met openhaard.

Tripadvisor over Ngorongoro Crater Lodge

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika