Verken de Ngorongoro Highlands en omgeving vanuit dit stijlvolle kamp

Op een hoogte van 2.710 meter, in de hooglanden nabij de Ngorongoro krater in Tanzania, heeft onze partner Asilia een heel bijzonder camp gebouwd. The Highlands ligt in de beschutting van de spectaculaire landschappen van de hooglanden, maar zo dichtbij de Ngorongoro krater dat u er voor dag en dauw kunt zijn en zo dit stukje verbluffende natuur even helemaal voor u zelf heeft. Schitterend!

Beleef Ngorongoro

The Highlands is gelegen in het nationale park, en u hoeft dus niet meer door de hoofdingang om de Ngorongoro krater te bereiken. Dit zorgt ervoor dat u veel tijd bespaart, en als een van de eersten dit natuurspektakel kunt aanschouwen. Een lunch op de bodem van de krater, drankjes bij zonsondergang met uitzicht over de krater of gewoon een safari waar u uw ogen bij uitkijkt. Naast de Ngorongoro krater kunt u nog vele andere bijzondere uitstapjes maken. Een uitgebreide kennismaking met de cultuur van de Maasai in het nabijgelegen dorpje, of een tocht naar een van de andere vulkanen in het gebied. U maakt dan een mooie wandeling, een heel andere beleving dan een safari vanuit de 4WD!

Slapen in een koepel

De zeven stijlvolle suites zijn gelegen op maar liefst 40 kilometer afstand van de andere camps in dit gebied. Maximale rust en privacy gegarandeerd dus! En uw tent is er niet zomaar één. U slaapt hier in een futuristische gevormde koepel met canvas dak en perspex ramen. Voor een absoluut romantisch verblijf kiest u voor de honeymoon suite, met een eigen jacuzzi voor een extra luxe gevoel op uw ultieme safari getaway. Ook aan families is gedacht, want er is een familietent met twee slaapkamers en twee badkamers. In de hoofdlounge is een binnen-haard gecreëerd, zodat ook op de koude ochtenden en avonden u kunt genieten van een knisperend haardvuur.

Ook op culinair gebied een topper

Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen. Voordat de zon ontwaakt geniet u van een eenvoudig ontbijt, om zo snel mogelijk richting de krater te kunnen vertrekken. Eenmaal hier geniet u van uw ochtendkoffie met typische Afrikaanse koekjes. 's Avonds geniet u eerst van een drankje terwijl de zon langzaam ondergaat, voordat u aanschuift aan uw laatste maaltijd van die dag. 

Tripadvisor over The Highlands Ngorongoro

Vergelijkbare accommodaties in Tanzania