Typisch Talisman in Spanje

Geplaatst op

I n 2021 staat er wat mij betreft een reis naar Spanje op de planning! Zon, zee en strand maar ook tapas en gezellige authentieke dorpjes: wat een heerlijk land. Het land staat nu nog op ‘code oranje’ maar ik verwacht dat wanneer dit wordt opgeheven, er weer veel Nederlanders gaan reizen. Een korte vlucht of toch met de auto, het is eenvoudig te bereiken. Vooral Catalonië spreekt mij persoonlijk aan. Het gebied rondom Gerona is prachtig groen, je vindt er mooie dorpjes en binnen een half uur zit je hier op het strand aan de Middellandse zee. Of het gebied rondom de stad San Sebastian en het prachtig groene natuurgebied in Navarra aan de voet van de Pyreneeën. Deze staan nog op mijn verlanglijst. 

Het blijft speculeren maar eigenlijk verwacht ik dat de Spaanse eilanden eerder als ‘veilig’ worden gekenmerkt omdat de instroom hier wat makkelijker te controleren is. Ik denk dan aan mijn favoriet Mallorca maar ook Ibiza of de Canarische eilanden. Toen ik destijds Mallorca bezocht heb ik hier prachtige fietstochten gemaakt, genoten op de witte stranden en heerlijk gezwommen in de blauwe baaitjes. Ook was ik onder de indruk van het gebergte in het noordwesten van het eiland. En wat betreft de accommodaties zijn hier een aantal mooie pareltjes te vinden!

Ook zo'n mooie reis maken? Bel of mail me gerust! Ik inspireer je graag en werk vrijblijvend een mooi reisvoorstel voor je uit. Je kan me bereiken op seraphine@talisman.nl of telefonisch via 088-7755900