Pioniers in conservation Wilderness Safaris en White Desert besloten de krachten de bundelen en de reis van je leven te ontwerpen. Er ontstond niet één, maar twee reizen.

Maak een reis van Kaapstad, per privé jet naar Antarctica en eindigend in Botswana. Een uniek avontuur, voor slechts een handjevol gelukkige reizigers. 

Of kies voor de combinatie van Kaasptad, met Antarctica en Namibië; twee woestijnen, een wereld van verschil. 

Voor meer informatie lees je verder, en bekijk je de twee brochures. Heb je interesse in een van de reizen? Talisman specialist Martine beantwoord graag alle vragen en vertelt je meer!

Mail haar op martine@talisman.nl voor meer informatie. 

 

Dit is de reis van je leven

15 dagen 
Kaapstad - Antarctica - Botswana
22 november - 6 december 2021

Reis per private jet naar het gloednieuwe Wolf's Fang Camp van White Desert en stap aan boord van een once-in-a-lifetime reis naar de Zuidpool. 

Bewonder de schoonheid van Antarctica, geef jezelf over aan de levendige sfeer van Kaapstad en geniet van een ultieme safari in Botswana. Tijdens je verblijf in het gloednieuwe Wolfs Fang Camp ben je getuige van een van de meest zeldzame natuurwonderen; de kolonie van meer dan 28.000 keizerspinguins. Enkel White Desert biedt al zo vroeg in het seizoen (gecontroleerde) toegang tot de kolonie, waar de pinguin kuikens moedig achter hun ouders aanschuifelen. 

Wit maakt plaats voor groen, want je gaat op een luxe fotografiesafari en verblijft in twee van Wilderness Safaris Premier Camps; Vumbura Plains en Duma Tau. Een geweldige manier om deze bijzondere reis af te sluiten.

Je bekijkt de brochure hier.

Heb je interesse? Talisman safari specialist Martine vertelt je graag meer. 

Mail haar op martine@talisman.nl of bel naar 088-7755900

 


 

19 dagen
Kaapstad - Antarctica - Namibie
27 december 2021 - 14 januari 2022

Reis per private jet naar het gloednieuwe Wolf's Fang Camp van White Desert en stap aan boord van een once-in-a-lifetime reis naar de Zuidpool. 

Na een verblijf in het superdeluxe One & Only in Kaapstad reis je naar de Zuidpool. Van de witte ijswoestijn reis je naar de eindeloze rode woestijn in Namibie. Een scherper contrast bestaat niet.
Deze ultieme 19-daagse reis biedt twee van de meest afgelegen reisbestemmingen. Vanuit het gloednieuwe Wolf's Fang Camp maak je schitterende avonturen en bekijk je de gigantische kolonie van keizerspinguins en hun jong. Het avontuur van acht nachten in Namibie is de ideale manier om deze reis af te sluiten. Verblijf in de Sossusvlei in het vernieuwde Little Kulala en ontdek eeuwenoude valleien en het unieke wild aan de Skeleton Coast. 

Je bekijkt de brochure hier

Heb je interesse? Talisman safari specialist Martine vertelt je graag meer. 

Mail haar op martine@talisman.nl of bel naar 088-7755900