Het nieuwe Nederlandse reismerk NORTVI combineert design en duurzaamheid en is opgericht door drie Nederlandse ondernemers. Toen dit premium reismerk ons benaderde voor een samenwerking, hoefden we geen twee keer na te denken! Al een lange tijd zijn we  op zoek naar een exclusieve partner voor reisbagage. En die hebben we met NORTVI gevonden. Dit premium reismerk maakt de mooiste hoogwaardige reisproducten van eco-vriendelijke materialen. Dat duurzaam ook mooi kan zijn bewijzen ze met hun eye-catching kofferlijn die te personaliseren is met iedere reis die je maakt. En helemaal fantastisch: NORTVI heeft als doel om in 2022 een volledig circulair bedrijf te zijn. Ze zamelen oude koffers en reistassen in met als voornemen om deze volledig te recyclen en er nieuwe, duurzame reisproducten van te maken.

 

De NORTVI producten zijn met de hand ontworpen en worden zoveel mogelijk gemaakt van duurzame materialen; de binnenkant van de koffer bestaat voor 100% uit gerecyclede PET flessen en de buitenkant is gemaakt van gerecycled polycarbonaat. Duurzaam zijn ze ook; alle koffers zijn gemaakt van de sterkste materialen en gaan zo een leven lang mee. 

 

 

De koffers zijn momenteel beschikbaar in handbagage formaat en zijn ontzettend functioneel. Talisman specialisten nemen de koffers graag mee op hun reizen. “Super gemakkelijk; er is een apart en waterdicht voorvak voor je iPad of laptop. Zo hoef je niet iedere keer de hele koffer open te maken om je laptop te pakken. Handig als we voor Talisman op reis zijn! En trouwens, ook als we niet voor Talisman op reis zijn; je e-reader of iPad is zo gepakt!” Een ander voordeel van de NORTVI koffers zijn de fluisterwielen; de koffers glijden geruisloos over iedere ondergrond.

“Wij willen een compleet nieuwe koers in de koffer-industrie teweegbrengen. Een industrie die gekenmerkt wordt door oude reuzen, hoge marges, saaie ontwerpen en zonder oog voor duurzaamheid. Wij zetten een sterke verandering in en laten zien dat onze koffer een hoogwaardig, duurzaam én stijlvol verlengde van je outfit is.”

Sebastiaan, Max & Marijn van NORTVI.

 

De koffers van NORTVI pronken momenteel op ons kantoor in het Brouwhuis te Breda. Tenzij ze natuurlijk onderweg zijn, met een van onze specialisten mee. Die pronken er namelijk maar wat graag mee als ze onderweg zijn!