Geplaatst op

O p het moment ben ik druk bezig met het samenstellen van de perfecte familiereis door Sri Lanka. Deze is nog niet helemaal af, maar ik heb enorm veel ideeën en deel deze graag alvast in de blog. Lijkt het je leuk om naar Sri Lanka te gaan met de familie, neem dan gerust contact met mij op. Ik stel de reis dan helemaal op maat samen en hou rekening met de gezinssamenstelling, het gewenste reistempo en eventuele andere wensen.

Tussen november en april zie je hier soms wel duizend dolfijnen tegelijk!

Reis je tussen mei en oktober dan is er enorm veel te zien en te doen in Sri Lanka:

Voor de stoere reizigers; tussen mei en oktober wordt er naar hartenlust gesurft in Kalpitya , aan de westkust van Sri Lanka

Ieder jaar trekken honderden olifanten naar een waterbron in het Minneriya National Park in Sri Lanka. Dit gebeurt doorgaans in augustus en september.

Ieder jaar in juli/augustus vindt het Esala Perehara festival plaats in Kandy. Een feest voor het oog!

De zee is enorm kalm en er kan naar hartenlust gezwommen worden in Trincomalee en in Passikuda.

Mei is de allerbeste maand voor een safari in het Yala National Park. De kans dat je de beroemde 'Sloth Bear' tegenkomt in deze maand is erg groot!

De winter (November - April) is erg populair vanwege:

De winter in Sri Lanka is de beste tijd voor het spotten van dolfijnen en walvissen. Tussen november en april zie je hier soms wel duizend dolfijnen tegelijk!