Het begint met uw idee, uw reiswensen. In een persoonlijk gesprek kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor uw vakantie. Op dit moment doen we dat het allerliefst met videobellen, maar een gewoon telefoontje kan natuurlijk ook. In de nabije toekomst hopen we u weer op ons kantoor te Breda te mogen verwelkomen. We geven eerlijk advies en begeleiden u zo naar de juiste vorm en inhoud van de perfecte reis.

Wij zijn uw Talisman

Uw Talisman specialist loodst u door de steeds veranderende regelgeving rondom de corona restricties en stelt een reisplan op waarvan de wijzigings- of annuleringsvoorwaarden duidelijk met u worden doorgenomen. Wij stellen deze zo flexibel mogelijk op, we passen ons aan zodat u met een gerust hart aan de voorpret kan beginnen.

Talisman is aangesloten bij de ANVR, dat betekent dat als u een reis bij ons boekt, we u 'gewoon' terughalen als de situatie daarom vraagt. Als specialist met een betrouwbare partner ter plaatse, zijn we de massa altijd voor. Daarnaast hebben we natuurlijk het beste met u voor. We houden de kosten van een eventuele repatriëring zo laag mogelijk,mede door onze samenwerking met betrouwbare airlines.  

Doordat we zijn aangesloten bij het SGR weet u ook dat uw reisgelden altijd zijn gewaarborgd. 

Bekijk onze reisvoorwaarden hier

Bekijk ons Covid informatie document hier 

Voorwerk

Vooral in deze tijd is het belangrijk dat u met uw Talisman specialist de mogelijkheden ter plaatse bespreekt, en waar nodig (steeds meer een must) de restaurantreserveringen voor u regelt en u informeert over de gezondheidsregels die er ter plaatse gelden. We zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Een goed begin ís het halve werk.

We houden de regie voor u in handen

Omdat uw hele reis is ondergebracht bij één partij (Talisman) hoeft u niets te doen indien er onverhoopt een puzzelstukje uit uw reis valt. Wij, de specialisten, ontzorgen u en leggen de puzzel opnieuw. Uw Talisman specialist zorgt voor een passende oplossing, ook als de reis in zijn geheel omgeboekt moet worden.

Uw veiligheid

Nu meer dan ooit richten we ons op uw veiligheid ter plaatse. Die kunnen we garanderen. We werken ter plaatse al jaren nauw samen met een netwerk van loyale partners. Als professionals anticiperen ze en zijn ze inmiddels getraind om in deze veranderde situatie uw reis onvergetelijk te maken. Daarenboven geldt dat er altijd onmiddellijk assistentie klaarstaat als het ter plaatse uit de corona-klauwen loopt.

Vermijden van mensenmassa’s

Wij regelen uw reis van begin tot eind voor u, en zorgen er voor dat u de mensenmassa’s zoveel mogelijk kan vermijden (dat deden we eigenlijk altijd al). We regelen valet-parking op de luchthaven, hebben toegang tot airport-lounges voor u, en zorgen waar mogelijk dat u ook bij aankomst wordt begeleid naar de fast-track douane. Tijdens uw gehele reis heeft u een lokaal aanspreekpunt. Deze voorziet u van alle actuele informatie ter plaatse en kan indien gewenst uw dagindeling aanpassen.

Wij zijn er voor u

Als er iets is, kunt u ons altijd bellen. Als Talisman reiziger heeft u één vast aanspreekpunt. Die staat u persoonlijk te woord en geeft antwoord op uw vragen.

Geeft dit u vertrouwen, en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met ons op via 088-7755900.