Exclusieve en luxe cruises

Silversea Cruises is een van de grootste luxe cruiserederijen ter wereld.  De luxe en kleinschalige schepen bieden een schitterende setting voor uw ultieme cruise-avontuur. De Talisman specialisten kiezen graag voor Silversea vanwege het kleinschalige karakter van de schepen en de persoonlijke service die u aan boord geniet. Er zijn louter suites aan boord, alle suites bieden uitzicht op zee en hebben een butler service en een eigen veranda. 

Inmiddels vaart Silversea door meer dan 900 bestemmingen op alle zeven de continenten; er is dus altijd een cruise die bij u past. 

De cruises van Silversea bieden een exclusieve all-inclusive formule. U kunt kiezen uit een door-to-door arrangement of een port-to-port arrangement. 

  • Privé transfer van uw woning naar de luchthaven en terug (bij het door-to-door arrangement);
  • Retourvlucht naar de vertrekhaven (indien Businessclass; tegen gereduceerd tarief);
  • Hotelovernachting voorafgaand aan uw cruise;
  • 1 excursie per haven of per dag;
  • Butler service aan boord;
  • WiFi;
  • Alle dranken en maaltijden aan boord;
  • Fooi aan boord.

Cruisen

Met meer dan 900 bestemmingen wereldwijd is er altijd een route te vinden die aansluit op uw wensen. Hieronder zetten we enkele highlights voor u ter inspiratie, maar neem vooral contact met ons op als de bestemming van uw voorkeur er niet bij staat!

Alaska
De Silversea Alaska Cruises worden uitgevoerd met kleinschalige schepen zodat u op plekken kunt komen die voor veel andere cruise-reizigers verborgen blijven. U maakt kennis met boeiende culturen, ruige kusten en u spendeert bijna de helft van uw reis op zee en dat is ontzettend prettig aan boord van de Silver Muse! Meer informatie? Mail Seraphine: seraphine@talisman.nl

Méditerranée
Silversea biedt prachtige cruises aan door de Méditerranée. Van Athene naar Venetië bijvoorbeeld, of van Lissabon naar Rome. Kies de stad van uw voorkeur in Zuid-Europa en er is altijd wel een cruise te vinden die vanuit hier vertrekt of hier aankomt. Ook een erg populaire cruise is de cruise aan boord van de Silver Spirit van Athene in Griekenland naar Dubai in de Emiraten. Ons team van specialisten ontwerpt daar graag nog een mooi landarrangement omheen voor u, indien u graag uw reis verlengt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mail naar onze Europa specialist Natasja voor meer informatie en een passend reisadvies. natasja@talisman.nl

Cariben
Met een maximale capaciteit van 728 gasten heeft Silversea exclusief toegang tot havens waar grotere schepen simpelweg niet kunnen komen. Dat betekent dat uw reis aan boord u brengt naar iconische bestemmingen en verborgen juweeltjes. Een populaire cruise is de cruise van Bridgetown (Barbados) naar New York, maar u kunt er ook voor keizen om van Barbados helemaal naar Portugal te cruisen. Een schitterende reis die u langs St. Lucia, Saint Vincent, Guadeloupe, Antigua, St. Barth, Puerto Rico, Florida en de Azoren brengt tot u Lissabon bereikt. Op iedere plek kunt u prachtige excursies maken, zorgvuldig geselecteerd door het team van Silversea. 
Talisman specialist Sheila is uw ideale aanspreekpunt voor een cruise door de Cariben. Email haar voor meer informatie of het maken van een afspraak. sheila@talisman.nl