Modern design in het hart van de wijnregio Mendoza

De regio Mendoza in het noorden van Argentinië is misschien wel een van de mooiste gebieden van het land. Het hele jaar door volop zonneschijn en daarnaast is het landschap, een kleurrijk decor vol wijngaarden en grillige contouren van de Andes, adembenemend mooi. In het hart van deze wijnregio, aan de voet van de Andes, ligt Entre Cielos; een verrassend modern en kleinschalig hotel verstopt tussen de wijnranken. Behalve een modern design biedt het hotel uitstekende faciliteiten en uitmuntende service. Een aangenaam en comfortabel verblijf is hier gegarandeerd. 

Een rustieke sfeer

Het wijngebied rondom Entre Cielos nodigt uit om te worden verkend, maar tegelijkertijd straalt de omgeving ook een rustieke sfeer uit, waardoor er ook de behoefte ontstaat om te ontspannen. 

Met een Deux Chevaux door de wijngaarden

Activiteit en rust kunnen bij het hotel heel goed en volledig in balans met elkaar gecombineerd worden. Er worden diverse uitstapjes georganiseerd die in het teken staan van wijn. Zo kunt u per originele Deux Chevaux door de wijngaarden gaan rijden of uw eigen wijn maken! Op tijden dat u liever wat rust neemt, kunt u gebruik maken van het fijne zwembad. Het hotel heeft tevens een spa en een professionele hammam waar u kunt genieten van diverse lichaamsbehandelingen. 

Slapen tussen de wijnranken

De zestien kamers van het hotel zijn verschillend in grootte, maar komen qua stijl en elegantie met elkaar overeen. Daarnaast heeft elke kamer zijn eigen unieke kenmerken. Zo vindt u in de Young kamers een gigantische wereldkaart aan de muur en is de slaapkamer van de Duplex Suite voorzien van een vrijstaand bad vanwaar u tijdens het badderen over de wijngaarden uitkijkt. Heel erg bijzonder is de Vineyard Loft, een halfronde futuristische suite die op een verhoging midden tussen de wijnranken staat. U slaapt letterlijk tussen de druiven en geniet van het allerbeste uitzicht! 

Vers en lokaal eten

In het Katharina Restaurant geniet u van het beste van de lokale haute cuisine. De ingrediënten komen van lokale telers en zijn zorgvuldig met de hand geplukt. Naast ontbijt, lunch en diner kunt u in het restaurant ook terecht voor een heerlijke high tea en wijnproeverijen! 

Tripadvisor over Entre Cielos Luxury Wine Hotel & Spa

Vergelijkbare accommodaties in Argentinië