Dit luxe boetiek hotel ademt een warme sfeer en veel gevoel voor de rijke Argentijnse historie en cultuur. Mahoniehout, warme donkere kleuren, bruin leren Chesterfield sofa's, lokale kunst en boeken. Heel veel boeken.

Dit hotel is gelegen in de bohemien chique wijk Palermo en staat op de lijst van de gerenommeerde Conde Nast Johansens Luxury Hotels. Het sublieme interieur van Legado Mítico Buenos Aires weerspiegelt de unieke Argentijnse identiteit. 

Argentijnse flair

De prachtig gedecoreerde lobby, de bibliotheek, de zithoek met open haard en de lounge zijn ingericht met een zekere Argentijnse flair. Op de serene, houten patio kunt u tussen de groene planten van een geurige kop koffie of een glas Argentijnse wijn genieten. Ontspannen in de open lucht kunt u op het zonnedek. 

Palermo Viejo

Het hotel is gelegen in het hart van de levendige wijk Palermo Viejo waar u veel bezienswaardigheden, mooie winkels en kunstgaleries vindt. In totaal zijn er 11 unieke kamers met een elegant en luxe interieur. Iedere kamer heeft als thema een befaamd Argentijns persoon zoals: de Idealist, de Schrijfster en de Vrijheidsstrijder. La Escritora (de Schrijfster) heeft een mooi bureau, oude boeken en een prachtige, antieke kandelaar. Heel speciaal. In de bibliotheek op de begane grond van het hotel kunt u de geschiedenis terugvinden van de legendarische personen naar wie de kamers vernoemd zijn. 

Ontbijten in de bibliotheek

Ontbijten doet u op de gedistingeerde sofa's in de aristocratische Breakfast Lounge bij de open haard en de bibliotheek. Het hotel is gelegen in het hart van de levendige wijk Palermo Viejo waar u veel goede restaurants en sfeervolle cafés vindt.

Tripadvisor over Legado Mítico Buenos Aires