De rijke natuur, de uitmuntende service en de geweldige keuken, maken dit tot een Typisch Talisman accommodatie

Río Hermoso ligt 25 kilometer ten zuiden van San Martín de los Andes, vlakbij de indrukwekkende Ruta de los Siete Lagos, de Zeven Meren route. Voor liefhebbers van bosrijke natuur, van een mooie locatie in een ongerept gebied en van pure berglucht, is hotel Rio Hermoso de uitgelezen plek. De chalet-achtige, moderne architectuur met veel gebruik van hout en andere natuurlijke materialen, combineert harmonieus met de fraaie omgeving.

Vliegvissen

Mocht u niet weten wat vliegvissen precies inhoudt, dan bent u hier aan het goede adres om dit voor het eerst van uw leven uit te proberen. Ook kunt u vogels spotten, kajakken, mountainbiken, golfen, raften, paardrijden en heerlijke wandelingen maken. Hoe dan ook, hier geniet u van de rust, kabbelende bergbeekjes en een intense beleving van de natuur. De nabijheid van het Nationale Park Lanín bestempelt San Martín de los Andes tot het ideale uitgangspunt voor het bezoeken van dit schitterende natuurgebied. Hier staan honderden araucaria bomen die het decor vormen van de meer dan 3700 meter hoge Lanín vulkaan.

Kleurrijk interieur

Río Hermoso telt zes suites en een Family Room. De suites op de eerste verdieping hebben elk een eigen terras. De Family Room bestaat uit twee afzonderlijke slaapkamers, een gezamenlijke woonkamer en een badkamer met douche. Het kleurrijke interieur is zeer stijlvol met mooie houten vloeren, unieke meubelen en de suite heeft een prachtig uitzicht op de rivier.

In het restaurant geniet u van de lekkerste lokale gerechten en de meest verse vis uit de omliggende meren.

Tripadvisor over Río Hermoso Hotel de Montaña