Dichterbij het strand van Ipanema kunt u bijna niet verblijven.

Hotel Arpoador is een fris en modern boutique hotel aan het strand van Ipanema. Met het design is het ontspannen strandgevoel ook naar binnen gehaald: blauwe kleuren en veel gebruik van natuurlijke materialen geven de kamers een licht en luchtige sfeer. De prettige kamers zijn niet de enige pluspunten van dit hotel. De service is fenomenaal en het restaurant subliem. 

Ipanema

Vanaf het terras van Hotel Arpoador kijkt u uit over het uitnodigende strand, de place to be op warme zomeravonden voordat u gaat flaneren over de boulevard met de talloze bars, restaurants en winkeltjes. De locatie van het hotel kan eigenlijk niet beter: het strand werkelijk op een steenworp afstand en de rest van de populaire hoogtepunten van Rio de Janeiro op niet meer dan 15 minuten rij-afstand (als u de spits vermijdt). Er ligt geen drukke weg voor het hotel, maar een pittoresk geplaveid straatje waar enkel bestemmingsverkeer doorheen mag. 

Rust en stijl

Het hotel ademt rust en stijl, al zodra u de receptie binnenloopt. Een rustige ruimte met prachtig rieten fauteuils, met kussens in dezelfde kobaltblauwe kleuren als de pantalons van de medewerkers. Zelfs vanuit de gangen waaraan de kamers zijn gelegen zijn ramen gemaakt met uitzicht op de oceaan en het gebruik van natuurlijke kleurstellingen doet de rest. Hier is aan alles te voelen dat u aan het strand verblijft. 

Zeezicht

De kamers liggen over vijf verdiepingen verspreid en zijn verdeeld in vijf typen. 15 van de 49 kamers hebben zeezicht. Onze favoriet? De 'Big with Balcony' kamer van 32m2 met een hangmat op uw balkon! 

Dineren aan het strand

Het restaurant van het hotel, Arp, wordt geleid door de prestigieuze Amerikaanse chef Roberta Sudbrack. Vanuit het restaurant loopt u zo het strand op, en dit geeft uw diner een extra flair. In alles draait het hier om ontspanning: het ontbijt wordt tot 12:00 geserveerd, de rest van de dag staan er heerlijke, simpele en minder simpele, gerechten op het menu.