De Britse Maagdeneilanden zijn een eilandengroep die deel uitmaakt van de Antillen in het Caribisch gebied. Een tropisch vakantieparadijs, uitermate geschikt voor een superdeluxe strandvakantie.

De bonte verzameling van 50 Caribische eilandjes is gebundeld in een Britse Kroonkolonie, berucht als belastingparadijs en beroemd als aards paradijs. Het is hier namelijk altijd zomer, de stranden zijn witter dan wit en het kraakheldere water heeft de perfecte temperatuur. De luxe resorts stemmen zelfs de meest verwende reiziger tevreden. 

Aan (onder) waterplezier is hier geen gebrek: U kunt hier naar hartenlust snorkelen, duiken, surfen, island-hoppen en natuurlijk eindeloos stranden. Daarnaast is er op culinair gebied van alles te halen, vis, schaal- en schelpdieren vormen de hoofdrol in de vele uitmuntende gerechten. Ieder eiland heeft zo zijn eigen karakter, waardoor de Britse Maagdeneilanden een veelzijdige bestemming zijn. 

Talisman specialist Ronda werkt graag samen met de twee fenomenale en exclusieve resorts van Virgin Limited, Sir Richard Branson's collectie van unieke resorts en luxe hotels. 

Veel meer dan zon, zee en strand