Geniet in uw privé villa van een luxe strandverblijf met het hele gezin

Zeezicht vanuit iedere kamer, een ritje van tien minuten naar het pastelkleurige Pink Beach en Kralendijk op een steenworp afstand: deze privé villa is ideaal voor een luxe strandverblijf met het hele gezin.

Slapen

Villa 72&Sunny heeft drie slaapkamers met ensuite badkamer en kan dus zes gasten verwelkomen. De slaapkamers hebben een double-bed en zijn ruim. Twee slaapkamers openen naar een terras, een heerlijke plek om de dag te starten en te eindigen.

Beleven

Een goed boek, een drankje en goed gezelschap: meer heeft u hier eigenlijk niet nodig. Wilt u er toch op uit, dan kunt u bij de vriendelijke crew vragen om suggesties. Ze boeken graag de uitstapjes voor u. Kralendijk ligt vlakbij, maar het is ook bijzonder leuk om een zeiltochtje te maken over de kristalheldere wateren rondom Bonaire. Voor duikliefhebbers zijn er diverse goede duikspots in de nabijheid gelegen. Meer actie? Bonaire wordt geroemd door kitesurfers. We boeken graag een les voor u!

Eten & Drinken

In uw verblijf is standaard geen chef-service inbegrepen maar wij boeken deze graag voor u als extra. Het is immers vakantie, en dan wilt u niet te lang bezig hoeven zijn met de ‘huishoudelijke taken’. Laat het koken daarom over aan een van de gerenommeerde chefs en geniet met het ruisen van de zee als achtergrondmuziek van heerlijke, verse gerechten. Ook voor lunch en ontbijt zorgen we graag dat alles geregeld is. Als u ons uw wensen doorgeeft, zorgen wij ervoor dat de juiste producten voor u worden bevoorraad!

Vergelijkbare accommodaties in Bonaire