Uw villa ligt áán het strand, dit is familie-time op zijn best

Chapin betekent ‘trompetvis’ in Papiamento – een zeer passende naam. Want het strand, de oceaan en uw ‘huisrif’ ligt hier aan uw voeten. Met 380 vierkante meter aan luxe en ruimte is dit de perfecte villa voor een verblijf weg van de massa, met het hele gezin. Vanaf uw terras heeft u uitzicht op Klein Bonaire, een natuurreservaat op een steenworp afstand gelegen.

De Nederlandse ontwerper Piet Boon verloor zijn hart aan Bonaire, zodra hij voet op het eiland zette. Hij creëerde een portfolio van een viertal strandvilla’s waar barefoot design ervoor zorgt dat u hier in optima forma kunt genieten van de aangename temperaturen en de koele zeebries. Het zijn de ultieme eiland villa’s als u het ons vraagt.

Slapen

Uw villa telt vier slaapkamers met ensuite badkamer en biedt in totaal 380 vierkante meter ruimte.

Beleven

Boekt u de villa, dan is er een hospitality & management team dag en nacht bereikbaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf op Bonaire onvergetelijk en zorgeloos is. Jossie & Philip zijn uw hosts en wonen al lange tijd op het eiland. Zij zijn de perfecte aanspreekpunten voor al uw vragen en kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uitstapjes op het eiland. Houdt u van duiken en snorkelen dan kunt u hier uw hart ophalen, evenals kite – en windsurfen. De eindeloze zoutpannen, de witte stranden en het kleurrijke Kralendijk zorgen voor de nodige vertier. Maar het allerfijnste is misschien toch wel het ‘thuiskomen’ in uw eigen villa – ver van de massa en met de vriendelijke crew die al staat te wachten om u op uw wenken te bedienen. Het klinkt cliché maar het is 100% waar: u komt hier als gast, en vertrekt als vriend.

Eten & Drinken

Iedere villa komt met een volledig uitgeruste luxe keuken. U kunt hier helemaal ‘los’ maar het blijft natuurlijk vakantie. Dus sit back, relax en laat één van de chefs een fenomenale maaltijd voor u bereiden. De catch of the day op de barbecue op uw eigen strand, of een drie gangen maaltijd op uw terras met uitzicht op zee, alles is mogelijk. Er even op uit? Bonaire kent een aantal goede restaurants, Jossie en Philip maken graag de reserveringen voor u!

Vergelijkbare accommodaties in Bonaire