Een voortreffelijk hotel op een ideale locatie in het historische hart van Quito

Het Plaza San Francisco was ooit een grote marktplaats waar volkeren uit de Andes en de Amazone hun waren verhandelden. Tegenwoordig is dit plein één van de belangrijkste pleinen van Quito en wordt het veel bezocht door reizigers. Op 1 september 2011 opende Casa Gangotena haar deuren, een prachtig koloniaal huis dat nu als boutique hotel plaats biedt aan bezoekers van Quito. Het gerestaureerde landhuis ligt pal aan het Plaza San Francisco en is daardoor uniek door haar bijzondere locatie en uitzicht over het plein. Vanaf de bovenste verdiepingen heeft u zelfs uitzicht over de daken en torens van de oude binnenstad. Het stijlvolle en eigentijdse interieur bevat nog veel van haar originele staat en verbindt hierdoor art nouveau met modern design.

Optimaal comfort

Het drie verdiepingen tellende hotel bevat 31 kamers, iedere kamer zorgvuldig ingericht voor optimaal comfort. Met een opvallende stijl, eigentijds design en moderne technologie maken de kamers veel indruk op de gasten.

Perfecte uitvalsbasis en ideale tussenstop

Vanuit het hotel kunt u veel activiteiten ondernemen. In de omgeving ligt een aantal indrukwekkende vulkanen en reservaten. Daarnaast is er in Quito zelf ook veel te doen en te zien. De koloniale architectuur is uitstekend bewaard gebleven, het stadscentrum staat niet voor niets aangeschreven als de mooiste van de Nieuwe Wereld. Wanneer de gids u meeneemt op excursie hoort u alles over de geschiedenis van de gebouwen. Hij neemt u mee ver weg van de gebaande paden en laat u kennis maken met het echte leven in Quito. In het hotel komt u tot rust in de bibliotheek of in de tuin die begroeid is met orchideeën en andere schitterende bloemen. Op de derde verdieping ligt een groot dakterras. Van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over het dagelijkse leven in Quito. Casa Gangotena is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Quito. Het is ook de ideale tussenstop onderweg naar de wonderen van de Andes, Amazone, Pacifische kust of Galápagos eilanden.

Tripadvisor over Casa Gangotena

Vergelijkbare accommodaties in Ecuador