Finch Bay is een ideaal verblijf voor reizigers die het natuurschoon van de Galápagos vanuit één plek willen verkennen

Als u de Galápagos Archipel wilt verkennen, maar niet zo'n zin heeft in een cruise is het aan een prachtig strand gelegen Finch Bay Eco Resort de beste oplossing. Het Finch Bay Eco Hotel is een charmant en goed geoutilleerd hotel. Het is genoemd naar de bekende vinken waar Darwin zijn evolutietheorie op heeft gebaseerd. Het hotel is gelegen op het eiland Santa Cruz, onderdeel van de Galápagos Archipel. Dit is een ideale uitvalsplek om de Galápagos eilanden, de dieren en planten te leren kennen.

Op verkenningstocht: wandelen, mountainbiken en varen

U verblijft op een bijzonder stukje aarde. Iedere dag kunt u op pad gaan met één van de twee boten van het hotel, om de schitterende omgeving te verkennen. De schepen, de Sea Finch Yacht en de Sea Lion Yacht varen naar nabij gelegen eilanden zoals North Seymour, Santa Fe en Bartolome maar ook Santa Cruz kan worden verkend. U vindt hier een heerlijk zwembad, er zijn volop mogelijkheden om te snorkelen en u kunt de omgeving ook op een mountainbike verkennen. Ook zijn er in de onmiddellijke omgeving van het hotel een paar schitterende wandelroutes, zoals naar Playa de las Tortugas. Een verkenningstocht in een zeekajak is een aanrader en een mooie manier om het het aan de overkant van de baai gelegen stadje Puerto Ayora te bezoeken. Een bezoek aan het Darwin Research Centre schept een helder beeld van de denkbeelden van de meest beroemde natuurvorser ter wereld.

Ocean View

Het hotel heeft 21 Garden View kamers en 6 Ocean View kamers, allemaal met hun eigen terras of balkon. Talisman raadt de Ocean View kamers aan: ruime kamers gezegend met een adembenemend uitzicht over de Stille Oceaan.

Smaakvolle lokale ingrediënten

In het restaurant van het Finch Bay Eco Hotel kunt u genieten van een heerlijk buffet of een à la carte menu met gerechten uit de Ecuadoriaanse of internationale keuken. Het Finch Bay Eco Hotel ligt aan de zuidkant van het eiland Santa Cruz in Punta Estrada. Dit is een van de eilanden van de Galápagos archipel. Het is een charmant en goed geoutilleerd hotel op een afgelegen locatie tussen de mangroven en op een steenworp afstand van het strand. De naam is ontleend aan de bekende vinken waar Charles Darwin zijn evolutie theorie op heeft gebaseerd. Dit is de ideale vertrekplaats voor de verkenning van de Galápagos eilanden en de bijzondere dieren en planten. Het restaurant van het Finch Bay Eco Hotel biedt de keuze uit een diner in buffetvorm of à la carte. Chef Byron Rivera houdt van gezonde maaltijden en mixt internationale gerechten met smaakvolle lokale ingrediënten. De meeste daarvan zijn vers afkomstig uit eigen tuin.

Tripadvisor over Finch Bay Hotel