Wellness, adults only, bohemien en modern design.

Acro Suites opende haar deuren in het voorjaar van 2021 en ligt op het uiterste randje van hoog oprijzende kliffen uit zee. Een dramatisch mooie architectuur met als thema’s organisch, bohemien en modern. Het concept is duidelijk, het welbevinden van de gasten staat hoog in het vaandel en de Byzantijnse hammam vervult daarin een belangrijke rol. Alle suites en villa’s hebben een terras met een comfortabel tweepersoons ligbed en een plungepool. Met uitzicht op zee uiteraard.

Acro Suites ligt op een half uur rijden van de luchthaven van Heraklion en op vijf minuten rijden van het badplaatsje Agia Pelagia. Het ligt hoog op een klif, het kiezelstrand met heel helder water ligt op loopafstand en is gedeeltelijk bereikbaar met een lift. 

Slapen

U kunt kiezen uit een Wave Suite, een Loft Suite of een Cave Suite. Ook zijn er villa’s met een of twee slaapkamers. Wat het ook wordt, u heeft altijd een prettige buitenruimte met een tweepersoons ligbed, een plunge pool en een buitendouche. Een comfortabel kingsize bed met extra dikke matras, luxe badkamerartikelen en een goed gevulde minibar.

Beleven

Kom tot rust in het byzantijnse badhuis en geniet in een prachtige design setting van ontspannende massages en therapeutische baden. Of neem deel aan een yogasessie.Voor het bijhouden van uw conditie kunt u terecht in het moderne fitness centre. Of zwem baantjes vlak langs de rand van de klif en geniet van het spectaculaire uitzicht op zee. Een terrasje pakken kan op vijf minuten rijden, maar wilt u het echte stadsleven proeven, dan bent u in twintig minuten in het historische centrum van Heraklion. 

Eten & Drinken

Het Cremnos Restaurant werkt met biologische en verse lokale producten en heeft een menu dat gebaseerd is op de traditionele Griekse keuken, maar met een moderne twist. In het Acro Club house kunt u terecht voor salades, tortilla’s, hamburgers, stokbroodjes en cocktails.