Vijf sterren glamping in de wildernis

Het tentenkamp Sher Bagh ligt aan de rand van Ranthambore National Park in het zuidoosten van de provincie Rajasthan, midden in de natuur. Het is heel kleinschalig, toch bent u hier van alle gemakken voorzien. Het kamp is van oktober tot april geopend.

Ganesha

Uiteraard staat uw verblijf hier in het teken van de flora en fauna van het Ranthambore National Park. Sher Bagh organiseert diverse activiteiten in het wildpark. Zo kunt u tijdens een gamedrive op zoek gaan naar tijgers. Ook kunt u te paard of per kameel op pad te gaan, waarbij u kleinere zoogdieren en (water)vogels kunt spotten. Wilt u wat cultuur opsnuiven, dan kan dat ook, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan een fort uit de 8e eeuw, de tempel van olifantengod Ganesha of de oude stad Madhopur. Kunt u hierna wel wat ontspanning gebruiken? Sher Bagh heeft een klein zwembad waar het op het heetst van de dag goed toeven is en er is zelfs een kleine spatent waar u tijdens een massage heerlijk kunt ontspannen.

In safaristijl

Het kamp bestaat uit twaalf lichte canvas tenten die in een halve cirkel rondom de hoofdtent zijn geplaatst. Het concept van Sher Bagh is gebaseerd op de safaristijl die in de jaren 20 van de vorige eeuw geprefereerd werd door de toenmalige prinses en andere hooggeplaatste personen die het park met regelmaat bezochten. Dit openbaart zich in de inrichting van de tenten, waarin veel meubelstukken uit deze periode zijn terug te vinden. Uw tent is ingericht met een comfortabel bed, een zitje en een verrassend complete badkamer! Deze is uitgerust met een uit groen marmer vervaardigde wastafel en een verzonken douche met prachtig zandstenen wanden.

Specialiteiten uit de Indiase keuken

Centraal in het kamp bevindt zich de 'dining tent', waar u 's ochtends aanschuift voor een Engels ontbijt, 's middags kunt genieten van een Italiaanse lunch en 's avonds kunt smullen van specialiteiten uit de Indiase keuken. Sher Bagh is op hoog niveau van alle markten thuis!

Tripadvisor over Sher Bagh

Vergelijkbare accommodaties in India