Het diner bij de Senjkovic Winery is een culinaire verrassing in een heel bijzonder kader: de Senjkovic Winery. Het is niet eenvoudig om hier een tafel te reserveren; ze hebben er maar drie en deze zijn vaak maanden van te voren volgeboekt. Dit culinaire avontuur wordt gepresenteerd door een man/vrouw team en het is eigenlijk een hobbyproject naast de winery. De liefhebberij wordt echter vol overgave beoefend: Sacha is een gepassioneerd wijnmaker en Magdalena is een absoluut natuurtalent in de keuken.
Het diner bestaat uit een proeverij van 7 gerechtjes, steeds begeleid door een wijn van het eigen huis. Echt alles is zelf gemaakt, van de verschillende broodsoorten tot de boter waarin restanten van het gistresidu zijn verwerkt, tot de heerlijke bonbons waarmee wordt afgesloten. Van de amuses tot het dessert, alles is even lekker en zorgvuldig bereid. Daarnaast is het een heel pure ervaring. Verwacht echter niet de perfectie van een Michelin restaurant, u krijgt bijvoorbeeld maar twee wijnglazen. Eén glas voor de champagne, de rosé en de witte wijn, waarna er wordt overgeschakeld naar een ander glas waarin de rode wijnen geschonken worden. En als u het bestek laat liggen, gebruikt u dat gewoon weer bij het volgende gerecht. Maar wees ervan overtuigd dat de combinatie van de locatie, de sfeer, de heerlijke gerechtjes en de wijnen leidt tot en magische avond; leun achterover en GENIET.