Deze unieke excursie geeft u een geweldig machtig gevoel!

Een racebaan is een racebaan, zou u denken. Maar niets is minder waar. Het Lapland Guesthouse heeft een wel heel bijzonder circuit gecreëerd; langs de rivierbedding van de Lainio rivier ligt een uitdagende baan in een wonderbaarlijk mooie omgeving. U bevindt zich tussen verlaten boerderijen en bent omringd door een betoverend wit landschap.

En dan is het tijd voor wat adrenaline! Na de benodigde veiligheidsinstructies neemt u plaats in de 4x4 quad en ervaart u hoe het is om uzelf op glad ijs te begeven. Het is ontzettend leuk om met de quad over het ijs te rijden en áls u durft ook door de bochten te scheuren!

Deze excursie onderneemt u meestal met een aantal andere deelnemers. Of moeten we zeggen ‘tegenstanders’? Om de beurt krijgt u de mogelijkheid uw tactiek te verbeteren. U zult merken dat u steeds beter wordt en de quad redelijk snel onder controle krijgt. Dit geeft een geweldig machtig gevoel!

Indien u dit nog niet heeft gedaan; geniet u tijdens deze unieke excursie van een welverdiende lunch boven open vuur.

Goed om te weten: De excursie is enkel te ondernemen vanuit Lapland Guesthouse.
Tip: Deze excursie is geschikt voor het hele gezin. Zolang u bij de pedalen kunt, mag u namelijk al zelf de quad besturen.

Verblijven in Kangos