Door: Talisman reizigers
Alles wordt in een handomdraai voor ons geregeld

'Bij aankomst op het resort krijgen we direct een corona test, en dit gebeurt uiterst professioneel. In onze villa wachten we vervolgens op de uitslag. Dit duurt zo'n twaalf uur, maar het is absoluut geen straf om in onze Sunrise Beach Villa af te wachten! Eenmaal negatief getest genieten we van een fenomenale vakantie. Ons hele verblijf hebben we geen mondkapjes gezien, en lijkt de 'wereld van corona' even heel ver weg. De zon schijnt volop, de wind waait en regen blijft weg: heerlijk.

De service in het Soneva Fushi is werkelijk fenomenaal, alles wordt in een handomdraai voor ons geregeld. In het restaurant staan de tafels ver uit elkaar zodat we hier zonder zorgen smakelijk zitten te eten. Maar omdat onze eigen villa ook zo ontzettend luxe is, kiezen we ervoor om hier zoveel mogelijk tijd door te brengen. Vanaf ons terras springen we namelijk zo de zee in, en de roomservice laat niets te wensen over. We verlaten onze villa voor de kooklessen en leren meer over onder andere de Indiase keuken. Een ontzettend leuke activiteit!

De conclusie: wij zijn best wat gewend qua accommodaties en komen op de mooiste plekken. Maar dit verblijf heeft zeker een plek in onze Top 10 gekregen.

Items uit dit reisverslag