De wereldstad Kuala Lumpur heeft één van de meest uiteenlopende soorten keukens met invloeden uit China, India, Maleisië, het Midden-Oosten, Indonesië, Thailand en Europa, gebracht door de kolonisten die de Maleisische kust veroverden en het land achterlieten met een scala aan smaken en ingrediënten. Vanavond gaat u deze smaken zelf proeven, onder leiding van een kundige culinaire gids die u meeneemt naar gastronomische locaties en geheime bars.
Uw avond start al vroeg, om 15:45 ontmoet u uw gids in uw hotellobby. Na een korte transfer gaat u te voet verder, door verborgen steegjes, over historische straten naar verstopte bars in Chinatown. Uw gids vertelt u schitterende verhalen over de (culinaire) geschiedenis van de stad terwijl u ondertussen de geheimen van Kuala Lumpur ontdekt.
De zes interactieve muurschilderingen die u plots aanschouwt in een van de verborgen straatjes, herinneren aan de Chinese gemeenschap in Maleisië in de jaren zestig. Terwijl de zon langzaam ondergaat geniet u van een huisgemaakte cocktail en het uitzicht op Petaling Street, volgens velen de plek waar Kuala Lumpur is ontstaan. En terwijl de gids uw persoonlijke smaak steeds beter leert kennen, wandelt u naar gelegenheden die u op het lijf geschreven zijn.
Waar u ook heen gaat, al uw zintuigen worden geprikkeld tijdens deze tocht. Geniet van lokale lekkernijen en nationale favorieten zoals Indiase Roti, de beroemde Claypots Chicken Rice en de kleurrijke gebakjes van een beroemde bakkerij. Durft u uw smaakpapillen uit te dagen? Proef dan van een Durian-taart...
Rond 21:00 keert u voldaan weer terug naar uw hotel.