Geliefd onder de Talisman reizigers! Of dit nu komt door de serene sfeer, de geweldige service of de perfecte combinatie van gezelligheid en privacy die doorslaggevend is weten we niet, maar genieten is het hier zeker.

Belle Mare Plage is een van onze favorieten. Hier heeft u de eer om aan een van de mooiste stranden aan de oostkust van Mauritius te verblijven. Daarbij biedt het resort alles wat de verwende reiziger maar nodig heeft. Heerlijke zwembaden, twee uitstekende golfbanen, een Shisheido spa, vijf eetgelegenheden en dit alles gelegen in een 15 hectare grote tropische tuin.

Shisheido Spa & twee golfbanen

Ontspanning, ontspanning en nog eens ontspanning. Het heerlijke strand nodigt uit voor een wandeling of een middagje zonnebaden, terwijl de meerdere zwembaden voor de nodige verkoeling zorgen. U kunt ook wat watersporten ondernemen of de tennisbaan opzoeken. Zeer vermeldenswaardig zijn de twee 18-holes banen die het resort rijk is. Golfliefhebbers zullen hier zeker wat middagen doorbrengen. De geprezen Shisheido Spa verdient ook een eervolle vermelding. In het luxe spapaviljoen geniet u van massages met lokaal geproduceerde en heerlijk geurende ylang ylang olie of een weldadige lichaamsbehandeling. Genieten!

Sublieme architectuur

Zo op het eerste oog valt het niet op dat dit resort over 256 kamers, suites en villa's beschikt. Door de sublieme architectuur doet het resort absoluut niet massaal aan. De stijl van het resort is fris en modern, wat u ook terugziet in de accommodaties. Van de kamers geniet de prestige kamer onze voorkeur. Deze bevinden zich in de zuidvleugel van het resort en hebben een balkon. Het toppunt van luxe vindt u in de pool villa, een luxe hideaway met een lounge, een tuin met zwembad en een sala, een keuken en een butler. Reist u met het gezin, dan zijn er villa's met meerdere slaapkamers beschikbaar.

Een handvol restaurants

Belle Mare Plage heeft maar liefst negen restaurants en bars. Dat wordt moeilijk kiezen! Wij waren erg gecharmeerd van de Blue Penny Cellar, een exclusief a la carte restaurant opgezet in een chique wijnkelder. Overal waar u kijkt ligt wijn. Om u een idee te geven: Belle Mare Plage heeft zo'n 13.000 flessen van in totaal 1.300 soorten wijn in huis! In La Spiaggia nodigt chef Stephan Bussaurd u uit om zijn Italiaanse haute cuisine te komen beleven. Voor een lichte lunch aan het strand of een speciaal diner (alleen op bijzondere dagen) is Indigo Beach een heerlijke plek. Restaurant Deer Hunter bevindt zich in het clubhuis van de golfbaan. Na een inspirerend rondje golf kunt u hier neerstrijken voor een smakelijke lunch of een goed diner.

Tripadvisor over Belle Mare Plage

Vergelijkbare accommodaties in Mauritius