Dit 'home away from home' heeft als belangrijkste kenmerken een uiterst persoonlijke service en een optimale privacy

Soms moet u even door een andere bril naar het leven kijken. Dat hoeft niet eens een zonnebril te zijn. Hoewel, in dit specifieke geval zou dat wel handig zijn. Wij stellen u voor aan Lakaz Chamarel. Een resort dat in een prachtige vallei aan de voet van de Piton Canotberg op Mauritius ligt. Een complex met 12 hectare aaneengesloten tropische tuinen. Heerlijk, die natuur. Zeker in combinatie met de lokale minimalistische architectuur. Betoverend mooi, maar tegelijkertijd ingetogen.

De heuvels in, Mauritius wacht!

Een heerlijk eiland met een heerlijk klimaat. Vanaf Lakaz Chamarel loopt een wandelroute steil de heuvel op. Van het ene op het andere moment staat u op de top en ziet daarachter een compleet nieuw landschap verschijnen. Een korte blik naar links voor de zee, een knik naar rechts voor het groene achterland. Twee aparte werelden verenigd in één blikveld. Bij terugkomst toch maar even naar de sauna of de spa.

Oog voor detail

Op gepaste afstand van de het hoofdgebouw liggen de zeven kamers van dit verblijf. Kamers die met veel oog voor detail zijn ingericht en gedecoreerd. Ook uw kamer heeft een goed afgeschermde privéveranda en een heerlijke 'al fresco' buitendouche. Even verderop in de tuin liggen acht garden Garden Suites en vier Sea View suites met privézwembad. Dit is echt thuiskomen. Om het hoogst haalbare in luxe en comfort binnen handbereik te krijgen, kunt u de Piton Canot suite reserveren. Hier is alles nog een fractie groter en mooier. Niet alleen het privézwembad, maar ook het uitzicht.

Eten als beleving

Chef Nicolas is trots op zijn keuken. Altijd op zoek naar nieuwe smaken en technieken verzint hij steeds weer originele gerechten. Met veel plezier bereidt hij een lichte lunch of een uitgebreid driegangendiner. De vrolijke 'Chamarelloises', zoals de kookfanaten Brinda, Rose en Delphine genoemd worden, laten u kennis maken met de lokale keuken. De charismatische Linley en zijn team serveren hun wonderlijke creaties in de dining room aan u uit.

Tripadvisor over Lakaz Chamarel

Vergelijkbare accommodaties in Mauritius