Wow! Dit resort overtreft alles. Van de natuurlijke architectuur en de subtiele subtropische tuinen tot het design van de paviljoens en de discrete persoonlijke service.

Hotel The Oberoi Mauritius ligt in de Baie aux Tortues, de schilpadbaai, in het noordwestelijke deel van Mauritius. Het bijzondere aan The Oberoi is de paradox die de omgeving oproept. Aan de ene kant smekend om de hele dag relaxed door te brengen op een bedje onder een palmboom op het strand, aan de andere kant om op avontuur te gaan in deze tropische omgeving.

Licht en ruimte

De ruime, lichte kamers en villa's zijn zorgvuldig ingericht met natuurlijke materialen in zachte tinten en Mauritiaanse accenten. De zwart-wit foto's aan de muur herinneren aan hoe het leven hier ooit was. Op alle daken ligt een stevig dek van bladeren uit de suikerrietplantage. Alle kamers hebben een hemelbed, een marmeren badkamer en sommige een privézwembad. Touching Senses Speciaal voor gasten die de uitdaging aandurven is het programma Touching Senses ontwikkeld. Onder begeleiding maken al uw zintuigen kennis met de elementen op de accommodatie en in de schitterende omgeving. Het resort zelf is al een grote tropische tuin. De flora-kenner brengt leven in de wereld van geuren, kleuren. De fauna-kenner maakt u wegwijs in de geluiden van de vogels. Het decor blijft gelijk, alleen de beleving wordt intensiever.

Van watersport tot kookworkshop

Duiken, snorkelen, zeilen, surfen, mountainbiken, tennissen, squashen, fitnessen of waterskiën. Hier kan alles, zelfs diepzeevissen. Mauritius telt bovendien vijf 18-holes golfbanen. De chef organiseert kookworkshops. Nog een apart item verdient uw aandacht: u kunt later op de avond onder begeleiding van een astroloog uitleg krijgen over de sterrenhemel. The Oberoi Spa The Oberoi Spa is een bestseller op het gebied van wellness. Daarnaast is de oase van rust die de spa uitstraalt op zich al voldoende om u lekker ontspannen te voelen. De spa is gespecialiseerd in verschillende Aziatische wellness rituelen. Ze biedt een scala aan massages, waaronder Thaise massages in gemakkelijke katoenen kledij of een Balinese oliemassage. De meest wellness beleeft u tijdens een van de Indiase ayurveda therapieën.

Van alle markten thuis

The Restaurant serveert a la carte Europese, Aziatische en Mauritiaanse gerechten. Mooie wijnen uit Frankrijk, Californië, Australië en Zuid-Afrika maken uw diner compleet. Restaurant On the Rock heeft lichte maaltijden en specialiteiten van de gril op de kaart staan. In het Lagoon Pool restaurant kunt u aan de rand van het zwembad een keuze maken uit het assortiment broodjes, pasta's en salades.

Tripadvisor over The Oberoi Mauritius