Het eerste luxe designhotel in San Cristóbal de las Casas

Hotel Bo is een architectonisch juweel in het centrum van San Cristóbal de las Casas. Een dergelijk hotel bestond in San Cristóbal nog niet en dus is dit kleinschalige designhotel (22 kamers) echt een aanwinst. Hoewel het interieur vrij strak is overheersen de warme kleuren die zo typerend zijn voor Mexico. 

In het hart van San Cristóbal

Hotel Bo is een perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf in San Cristóbal de las Casas, een stadje waar u gerust een paar dagen kunt verblijven. Het heeft kleurrijke koloniale architectuur met barokke kerken, levendige Indiaanse markten, mooie pleinen en drukke terrasjes en een mooie kathedraal. 

Hotel Bo ligt in het hart van de stad San Cristóbal de las Casas, midden in de bergen van Chiapas. Het ligt op 2100 meter boven zeeniveau, waardoor het 's nachts fris kan zijn! Talisman regelt naast de excursies in de stad ook graag uw excursies in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld San Juan Chamula, een uniek dorp waar uitsluitend Tzotzil-Indianen wonen. Het is beslist aan te raden om hier met een deskundige gids naartoe te gaan want anders mist u belangrijke achtergrondinformatie. Daarnaast kunt u het bloemendorp Zinacantán bezoeken of de mooie natuur van Chiapas bewonderen door een bezoek te brengen aan de Lagunas de Montebello, vlakbij de grens met Guatemala. In Hotel Bo kunt u relaxen aan het zwembad en genieten van een spa behandeling.

Elegant en modern

De kamers en suites zijn ruim en elegant en ogen uiterst modern. Alle kamers beschikken over een koffiezetapparaat en een selectie van lokale koffiesoorten. De bedden hebben prachtige lakens uit de regio Chiapas. De kamers en suites zijn erg prettig om in te verblijven. Wenst u wat meer ruimte dan is de elegante Bo Suite misschien iets voor u. Deze suite bestaat uit twee verdiepingen en heeft een eigen terras met panoramisch uitzicht op de Cerro de Huitepec, een open haard, een zwembad en een zonneterras waar u in de ochtend heerlijk kunt ontbijten. 

Traditionele gerechten

Het restaurant van het hotel, Lum, serveert Mexicaanse gerechten in een prachtig verlichte eetzaal. Chef-kok Ricardo Muñoz Zurrita won al vele prijzen voor zijn originele benadering van traditionele Mexicaanse gerechten. 

Tripadvisor over Hotel Bo