Een perfecte locatie

Tulum is één van de leukste plekjes in Mexico. Er zijn veel gezellige tentjes waar u kan genieten van heerlijk en gezond eten of een versie smoothie. De sfeer in Tulum is ontzettend relaxed en er zijn hier veel minder toeristen dan in bijvoorbeeld Playa del Carmen of Cancun. Het strand is fantastisch en het water kraakhelder. Zeker een plek die u zal verrassen!

Pal aan zee

Het Jashita Tulum ligt pal aan zee, aan de Soliman Baai en biedt een echte island-chic vibe. De locatie is dus perfect, het interieur doet hier zeker niet voor onder. Alles wordt uit de kast getrokken om uw verblijf uniek en bijzonder te maken; een glazen zwembad die zo in de oceaan lijkt over te lopen, een verhoogd terras, absolute privacy en heel veel kleine hideaways waar u zich kan terugtrekken. En toch kan u hier helemaal uzelf zijn en voelt een verblijf hier alsof u bij goede vrienden logeert; zonder pretenties en overbodige glamour.

Serene, kalme kleurstellingen

De weelderige tuinen bieden een scherp contrast met de turquoise oceaan en het suiker witte zandstrand. Hangmatten zorgen voor vrolijke kleuraccenten en de suites zijn in serene, kalme kleurstellingen ingericht. Uw suite heeft een hemelbed, gordijnen van chiffon en een klein plonsbad op het terras. Mét uitzicht op het strand en de diepblauwe oceaan, natuurlijk. In uw suite vindt u alle benodigdheden voor een bijzondere snorkeltrip en het is slechts een kort ritje naar het bruisende centrum van Tulum en de Maya tempels wanneer u zich buiten het hotel wilt begeven.

Mexicaanse en Italiaanse stijlen en technieken

Jashita Tulum is van de grond opgebouwd door een Italiaanse familie. Het zal daarom ook niet als een verrassing komen dat de keuken gerechten serveert die uit een fusion van Mexicaanse en Italiaanse stijlen en technieken bestaan. Het ontbijt is zo gezond als u zelf wenst, maar de lunch is iets om iedere dag weer naar uit te kijken. U luncht op het strand of in het openlucht restaurant. Voor uw diner luistert u naar live muziek met een huisgemaakte cocktail in uw hand. Uw diner geniet u onder palmbomen die door het met kaarslicht verlichte restaurant groeien. De ene avond geniet u van een barbecue en de andere avond van Italiaanse huisgemaakte gerechten en vers gevangen vis.

Vergelijkbare accommodaties in Mexico