Luxe onderkomen in een sprookjesachtige omgeving

Dit fantastische boutique hotel ligt aan de Urubamba rivier hetgeen de setting sprookjesachtig en zelfs een beetje magisch maakt. De 21 kamers (8 Junior Suites en 13 Deluxe kamers) hebben een prachtige houten vloer, zijn gedecoreerd met warme kleuren en textielen typerend voor de Andescultuur. Geweldig is het eigen privéterras voorzien van heerlijke ligstoelen waarbij u onder het genot van een drankje van het mooie uitzicht en de rust kunt genieten. Naast de kamers zijn er 2 villa's, ideaal voor een verblijf met uw familie. Ware kunstwerken maakt de chefkok van zijn gerechten. De keuken serveert een mix van smaken met bovenaan de Urubamba keuken. Producten haalt de chef uit de eigen tuin. El Bar del Huerto heeft een elegante uitstraling en een goede wijnkaart.

Thuiskomen

Het is heerlijk thuiskomen in Hotel Rio Sagrado. Na het overweldigende bezoek aan de Incaruïnes bij Machu Picchu of een sportieve trekking door de vallei, komt u hier tot rust. In het zwembad bijvoorbeeld, of in Mayu Wilka spa. Probeer zeker een keer de bijzondere behandeling met Peruviaanse kruidenextracten. U ziet het niet, maar voelt het wel!

Aan de oever van de Urubamba rivier

Het hotel is gebouwd in koloniale stijl en ligt tussen de groene bergen aan de oevers van de Urubamba. De 21 kamers en suites (8 Junior Suites en 13 Deluxe Rooms) hebben een prachtige houten vloer en zijn rondom gedecoreerd met de warme kleuren en handgeweven textiel uit de Andes. Een comfortabele ligstoel staat klaar op uw privéterras. Vroeg in de ochtend wacht een verrassing. Vanuit uw vorstelijke bed ziet u door het grote raam de zon achter de horizon tevoorschijn komen! Voor gezinnen met kinderen heeft hotel Rio Sagrado ruime villa's beschikbaar.

Trots

Restaurant El Huerto serveert gerechten uit de regionale keuken. Naar traditioneel gebruik zijn alle ingrediënten die de keukenbrigade gebruikt afkomstig uit de directe omgeving. Daar zit een klein beetje trots achter, maar ook het besef dat de voorvaderen nooit een andere keus hebben gehad dan zelfvoorzienend te zijn. Ach, de eeuwenlange ervaring proeft u meteen. De maaltijden zijn voortreffelijk. Buiten op het terras kijkt u uit over de Urubamba en de Heilige Vallei. El Bar del Huerto heeft een heerlijk recept voor een Mango Lucuma milkshake. Neem er een en wacht op de zonsondergang.

Tripadvisor over Rio Sagrado Hotel, Villas & Spa