Verblijf in een geweldige suite ver weg van de bewoonde wereld

Sinds november 2012 is het exclusieve Titilaka Hotel onderdeel van de gerenommeerde Relais & Châteaux-groep. Het hotel staat op een schiereiland in het Titicacameer, met een oppervlak van 8340 vierkante kilometer het grootste meer van Zuid-Amerika. De persoonlijke service krijgt extra glans wanneer u voor de eerste keer het betoverende uitzicht op de zonsondergang of het glinsterende meer ziet. De adembenemend mooie omgeving, het prachtige design, de lokale kunst en het vriendelijke personeel, maken dit boutique hotel tot de ultieme hideaway. Hier komt u helemaal tot rust.

Beleef Lago Titicaca

Samen met de conciërge van het hotel kunt u een persoonlijk programma samenstellen voor uw verblijf aan het Titicacameer. Een aantal voorbeelden zijn een bezoek aan pittoreske dorpjes in de omgeving, een boottocht naar de rieteilanden van de Uros en het eiland Taquile in het Titicacameer. Of tochten met de mountainbike, de landrover of per kajak. Kortom, Titilaka is een all inclusive beleving. Op 3.800 meter boven de zeespiegel!

Ga voor de Corner Room

Hier verblijft u ver weg van de bewoonde in een van de achttien moderne suites. Het uitzicht op het meer is ronduit betoverend. De suites zijn elegant ingericht. Talisman adviseert de Corner Rooms vanwege het allermooiste uitzicht.

Regionale specialiteiten

In het restaurant staan natuurlijk regionale specialiteiten als verse forel en alpacabiefstuk uit de hooglanden op de kaart. De begeleidende aardappelen en granen komen van de landbouwterrassen in de valleien.

Tripadvisor over Titilaka Hotel