Door: Niek en Jacqueline Roedema
Hoe gevarieerd wil je het hebben? Van tophotels, als Tea Trails en Aditya, via heerlijke, mooie boutique hotels als Kandy house, Maya house en Ulagalla resort.

Beste Mariëlle,

Dank voor een heerlijke rondreis in Sri Lanka. Hoe gevarieerd wil je het hebben? Van tophotels, als Tea Trails en Aditya, via heerlijke, mooie boutique hotels als Kandy house, Maya house en Ulagalla resort, de jungle beleven vanuit een lodge en safaritent. We hebben genoten van de vriendelijke mensen, de goede verzorging, het heerlijke eten en een top gids/chauffeur die heel goed begreep wat wij interessant vonden en ons onderweg wees op alles wat bijzonder was. 

Sri Lanka is een prachtig land. We hebben veel dieren gezien en ook hoe mens en dier (vooral olifant) samenleeft, hoe moeilijk dit vaak is maar ook met hoeveel respect. Bijzonder was het om het jaar 2015 voor de tweede maal welkom te heten en dat met een heus Sri Lankaans nieuwjaar ontbijt. De treinreis (4 ½ uur) van Hatton naar Ella door een prachtig berglandschap was een belevenis op zich. Terug in de tijd.

Talisman en met name Mariëlle en de lokale reisorganisatie Diethelm in Sri Lanka hebben onze wensen perfect weten om te zetten in een fijne reis, maatwerk!

Met vriendelijke groet,

Niek en Jacqueline Roedema