Door: Wilbert Huuskes
Hoe gevarieerd wil je het hebben? Van tophotels, als Tea Trails en Aditya, via heerlijke, mooie boutique hotels als Kandy house, Maya house en Ulagalla resort.

Hoi Mariëlle,

Helaas, helaas, het feestje is weer voorbij en inderdaad voor je het weet zit je weer in de mallemolen van de "normale" dagelijkse beslommeringen. Maar wat hebben we het mooi gehad!!

Het begon met Clingendael, wat een heerlijk verblijf om even lekker 4 dagen bij te komen. Kandy, mooie omgeving, prachtige golfbaan, mijn 50e verjaardag gevierd, toegezongen door de hele crew (alle 5) en heerlijke taart gegeten. Kortom, voor ons een heerlijke opening van de vakantie en wij betitelen Clingendael als mooiste locatie. Vervolgens door naar de Tea Trails, ik houd maar op met mooi, schitterend en prachtig, want dat waren ze allemaal. Tea Trails verdiend het predikaat: beste eten. Koslanda Living Heritage: meest origineel. Mahoora Luxury Mobile Camp Yala NP: beste crew (zeker gemeten naar de beperkte mogelijkheden in de bush). Tamarind Hill: mooiste kamer (gratis upgrade naar de masterroom!!!).

Met vriendelijke groet,

Wilbert Huuskes

Items uit dit reisverslag