We vielen in slaap bij het geluid van een hyena en werden wakker bij de schreeuw van een leeuw. Geweldig toch?

Dunia Camp ligt in de zuidwest hoek van de centrale Seronera Vallei. Deze vallei vormt het hart van het imposante Serengeti reservaat. Dwars door dit gebied loopt het pad dat de honderdduizenden wildebeesten afleggen tijdens de jaarlijkse migratie. De massale trek van gnoes en zebra's levert een wonderbaarlijk schouwspel op. Dunia Camp is een intiem kamp dat volledig is gebouwd in harmonie met de natuur. Het eco-vriendelijke kamp put alle energie uit zonnekracht. Alles wat hier wordt gebruikt en toegepast is volledig recyclebaar. Dunia Camp staat dan ook voor duurzaamheid en respect voor het milieu.

Slapen

Dunia Camp heeft acht ruime tenten. De tenten zijn voorzien van een badkamer en suite, toilet en een originele bucket-douche. Neem gerust een warme douche in de morgen. De zon warmt straks het water weer op! Op de veranda voor uw tent tuurt u na een inspannende gamedrive nog urenlang over de eindeloze vlaktes van de Serengeti. In doodse stilte, want de intrigerende geluiden uit de jungle roepen telkens nieuwe vragen op. Wat was dat voor een beest? Uw ogen op scherp naar de sterrenhemel gericht, uw oren scherp toegespitst op de bush. Dit maakt de avonden en nachten meeslepend.

Beleven

Om een extra dimensie aan de reis naar Tanzania toe te voegen kunt u een ballonsafari maken. Voor dag en dauw zweeft u dan boven de eindeloze vlaktes en ziet het wild op de grond langzaam ontwaken. De olifanten, buffels en zebra's gaan op zoek naar voedsel en wanen zich totaal onbespied. Na de ballonvlucht staat het ontbijt met champagne voor u klaar onder een boom. Een gamedrive vroeg in de avond is ook een aanrader. Tegen zonsondergang komen diersoorten tevoorschijn die zich overdag zorgvuldig schuilhouden.

Eten & Drinken

De maaltijden worden zorgvuldig bereid door de chef. Elk seizoen wisselt de kaart die gevuld is met gerechten die gemaakt zijn uit ingrediënten die dagelijks vers zijn verzameld. Het ontbijt is typisch continentaal, de lunch in buffetvorm. Het diner telt elke keer meerdere gangen. De avond krijgt een passende afsluiting met een glas Zuid-Afrikaanse wijn bij het kampvuur. Het toegewijde personeel vervult ondertussen uw wensen.