Intiem, stijlvol en elegant. Wie hier is geweest, vindt nooit meer een betere safari lodge.

De locatie is in één woord perfect. Een afgelegen deel van de Serengeti in het noorden van Tanzania. Nauwelijks bewoond, nauwelijks bezocht. Precies op de plek waar geen mens te zien is, ligt Sarayi Camp. Het ligt daar met een goede reden: dichtbij een stuk van de Mara rivier dat het wild gebruikt als oversteekplaats. Wie hier verblijft maakt kans live getuige te zijn van de allermooiste 'wildlife show' ter wereld. Tijdens de migratie passeren honderdduizenden wildebeesten deze unieke plek. De optelsom is snel gemaakt: een sublieme locatie, een prachtige accommodatie en een overvloed aan wild.

Beleef de migratie

Het beste tijdstip voor een bezoek aan Sayari is tijdens de migratie. U voelt de grond onder uw voeten trillen als de wildebeesten de Mara naderen. Dit spektakel speelt zich elk jaar af in juli en augustus. Ook bij een verblijf op een ander tijdstip biedt de omgeving nog steeds veel moois. De off-road gamedrive is een sensatie! Voor een middag relaxen kunt u terecht in de spa van Sarayi. Dit is overigens niet zomaar een spa. Hier wordt Afrikaans vakwerk geleverd. Een weldaad voor lichaam en geest. Kies voor een massage in de tent of in de buitenlucht. Vooral dat laatste is een bijzondere ervaring. Terwijl u in het zwembad verkoeling zoekt, ziet u op korte afstand olifanten, giraffen en leeuwen.

Twee kampen, vijftien tenten

De nachten brengt u door in een van de vijftien luxe tenten die zijn gesplitst in twee kampen. Beide kampen liggen op een (aparte) heuveltop en hebben daar een eigen lounge en restaurant. Deze strikte verdeling zorgt ervoor dat de privacy van alle gasten optimaal is. Bovendien is dit een garantie voor de best mogelijke persoonlijke service en aandacht voor uw als gast van de lodge.

Cuisine op topniveau

Alle maaltijden bij Sayari zijn van topniveau. De keuken werkt bij voorkeur met ingrediënten die uit de directe omgeving afkomstig zijn. De chef en zijn medewerkers zijn duidelijk Frans geschoold, dat proeft u. Bij het ontbijt krijgt u de keuze uit zelfgebakken brood en een overdaad aan vers fruit. Bij de lunch en diner kunt u rekenen op verrassende culinaire creaties met vis en vlees. En dat in de rimboe!

Tripadvisor over Sayari Camp

Vergelijkbare accommodaties in Tanzania