Geplaatst op

W il je nog weg in de zomermaanden, maar heb je geen idee waar naartoe? Myanmar biedt, naast een mooi landschap, prachtige tempels en vriendelijke locals, ontzettend veel voordelen voor last-minute boekers. Benieuwd om welke voordelen het gaat? Lees dan snel verder!

Een mooi landschap, prachtige tempels en vriendelijke locals!

1. Een visum is zo geregeld

Het eerste voordeel is het snel aanvragen van het visum. Wanneer je een visum voor Myanmar aanvraagt kan deze aanvraag binnen twee uur worden goedgekeurd. Je visum kun je hier aanvragen. Khiri Operations, onze lokale agent in Myanmar, belt graag naar het visumbureau om de aanvraag met spoed goed te laten keuren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over of het visum wel op tijd binnen is voor jouw last-minutereis naar Myanmar.

2. Voldoende kamers in luxueuze accommodaties

Myanmar beschikt over een aantal exclusieve accommodaties. Neem bijvoorbeeld The Strand, gevestigd in een koloniaal pand in Yangon of Hpa An Lodge, een geweldige accommodatie waar je kennis maakt met de rijke cultuur van de regio Kayin. Vaak zijn er last-minute nog voldoende kamers beschikbaar. Ook vind je in Myanmar regelmatig top luxury hotels voor de prijs van een driesterrenhotel.

3. Aantrekkelijk geprijsde vliegtickets

Niet te veel betalen voor de vlucht? Ook dan is Myanmar de perfecte bestemming om naartoe te reizen. Emirates vliegt al voor minder dan 1200 euro retour van Amsterdam naar Yangon International Airport. Genoeg stoelen beschikbaar en een redelijke prijs maken deze vlucht erg aantrekkelijk.

4. Het gunstige weer

Het regenseizoen is dit jaar erg mild en daardoor is nu de perfecte tijd om de prachtige natuur van Myanmar te aanschouwen. Bovendien is het in de belangrijkste toeristische gebieden meer dan 75% van de tijd droog. En het voordeel van als het wel regent? Het landschap wordt er prachtig groen van!

Kortom: wil je nu nog een reis boeken voor juli, augustus of september, dan is Myanmar zeker een bestemming die je niet mag missen. Boek je bij Talisman een last-minute naar Myanmar voor een van deze maanden? Dan krijg je van ons een fles champagne cadeau bij aankomst in Yangon. Een goed begin van elke vakantie!