Geplaatst op

T alisman specialist Karin Zandstra testte verschillende spa’s op de Malediven. ‘Absoluut geen straf! Het samenstellen van een top drie is dan ook best lastig maar er staken een paar spa’s met kop en schouders boven de rest uit.’

Een spabehandeling mét zeezicht: het toppunt van exclusiviteit!

The Vidhun Spa van het Park Hyatt Hadahaa

Hier geniet u van pure rust en ontspanning in een prachtige natuurlijke omgeving. Vidhun betekent ‘stralen’ en dat is dan ook het doel van iedere behandeling. De tuinen die de spa omringen zijn prachtig en weelderig en zorgen voor een zintuigenprikkelende sensatie.

Drift spa van het Niyama Maldives

Als u op de Malediven verblijft, is een spabehandeling mét zeezicht het toppunt van exclusiviteit. Ze noemen het zelf ‘a sanctuary at sea’ en daar kan ik me helemaal in vinden. Tegelijkertijd is de sfeer hier hip en ontspannen. Een glaasje bubbels om uw behandeling mee te beginnen of af te sluiten? Dat vinden ze hier een uitstekend idee!

Huvafen Spa van het Huvafen Fushi

Ontspannen is hier het sleutelwoord. Kinderen onder de 16 zijn hier niet welkom en het hele resort ademt rust en privacy. De spa is subliem; de eerste en enige onderwaterspa ter wereld, waar u van wereldberoemde behandelingen kunt genieten. Liever uw hoofd boven water? Er zijn ook prachtige behandelsuites die over het water zijn gelegen. 

Huvafen Spa

Zelf de luxe van de Malediven ervaren? Neem vandaag nog contact op met één van onze Malediven specialisten voor een reisontwerp op maat. Vraag offerte aan.