De stijl van ‘nieuw klassiek’ met aandacht voor ambachtelijke details zorgen voor een luxe stijl die warm aanvoelt

Four Seasons is een begrip in het topsegment van hospitality. Wereldwijd. En ook op het Four Seasons Resort Maldives op Landaa Giraavaru wordt dit beeld waargemaakt. Gelegen in de Baa atol, op zo’n 30 minuten per watervliegtuig van hoofdeiland Malé, is hier een mini paradijs gecreëerd dat plaats biedt aan 103 villa’s, een prijswinnende Spa, entertainment area, vier verschillende restaurants en een Marine Discovery Centre. De villa’s zijn onderverdeeld in royale watervilla’s, verbonden via een pier, en prachtige strandvilla’s, gesitueerd in een weelderige begroeiing die optimale privacy garandeert. 

Gastronomische luxe

Het Four Seasons Resort Maldives biedt plek aan vier verschillende restaurants. Cafe Landaa is een sfeervol restaurant waar de Aziatische keuken de hoofdrol speelt. Al Barakat is een fusiekeuken waar Oosterse gerechten worden gecombineerd met lokale lekkernijen. Blu is een typisch Italiaanse smaakmaker en tenslotte is er Fuego Grill waar vlees- en grillgerechten op verrassende wijze worden bereid en geserveerd. Hoewel elk restaurant een a la carte service biedt, kiezen veel bezoekers ook voor de mogelijkheid om te kiezen uit het buffet.

Spa & Ayurvedic retreat

De prijswinnende Spa van het Four Seasons bestaat uit maar liefst 10 paviljoens die in de buitenlucht zijn gesitueerd. Dankzij een natuurlijke beschutting van bomen en planten wordt optimale privacy gegarandeerd. U kunt kiezen voor een ontspannende en helende massage, maar ook de keuze voor een Ayurvedic programma is mogelijk, waarbij ontspanning voor lichaam en geest wordt aangevuld met voedingsadvies en eventueel yogalessen. 

De Villa's

Er is een redelijke verscheidenheid aan villa’s op Four Seasons Resort Maldives. Van een royale tweepersoons villa tot een flinke familievilla met een viertal bedden. De villa’s zijn bijzonder smaakvol ingericht. De stijl van ‘nieuw klassiek’ met aandacht voor ambachtelijke details zorgen voor een luxe stijl die warm aanvoelt. Faciliteiten zijn van topniveau waardoor een verblijf een welhaast hemels gevoel oplevert.

Natuur

Het Four Seasons Resort Maldives ligt in het Baa atol. Dit atol is door Unesco bestempelt als biosfeerreservaat. Er wordt dan ook veel aandacht gegeven aan behoud en beheer van het kwetsbare koraal. Als bezoeker kunt u de onderwaterwereld verkennen door te gaan snorkelen of duiken. Wanneer u in de goede periode bent, kunt u op watersafari om oog in oog te komen met de goedmoedige maar o zo imposante walvishaai.

Perfect voor stellen

De Malediven zijn sinds jaar en dag een droombestemming voor huwelijksreizen. Gelukkig kiezen ook meer en meer stellen – en in iets mindere mate families – voor de weldadige luxe en rust van de Malediven. Het Four Seasons Resort Maldives is op en top ingesteld voor stellen die zich graag op stijlvolle wijze in luxe laten verwennen.

Vergelijkbare accommodaties in Malediven