Zuid-Afrika is meer dan safari

Geplaatst op

Z uid-Afrika is een fantastische bestemming, en al jaren een van de populairste bestemmingen binnen het Talisman aanbod. Nu de grenzen vanaf 1 oktober weer open zijn gegaan (helaas nu nog niet voor Nederlanders) kunnen we voorzichtig hopen dat we binnenkort weer mogen afreizen naar deze bestemming. De beschikbaarheid is nu al beperkt, mede omdat veel lodges al zijn volgeboekt door de omboekingen van 2020, dus ik zou zeker niet te lang wachten! Je hebt hier de ruimte, kunt genieten van unieke natuur en een zeer rijk dierenleven. Mensen zijn ontzettend gastvrij en zorgen dat je verblijf helemaal compleet is. En natuurlijk de heerlijke keuken met bijpassende wijnen uiteraard niet te vergeten.

 

Enkele hoogtepunten van mezelf zijn bijvoorbeeld een verblijf in Marataba, tijdens de safari rijd je constant door spectaculaire natuurrijke omgeving om de dag af te sluiten met een heerlijke sundowner op een boot. Maar ook een safari in Sabi Sabi waar ik eindelijk na heel veel safari’s luipaarden heb gezien. Zuid-Afrika is natuurlijk meer dan safari, dat maakt dit land zo uniek, dus ook de fietstocht door het wijngebied, een verblijf in Grootbos en een bezoek aan het Uthando project zullen me altijd bijblijven.

 

Marataba is trouwens een perfecte plek waar social distancing al jaren de norm is. Het reservaat meet 23.000 hectare en hier kunnen slechts een handjevol gasten verblijven. Verblijven in de Mountain Lodge van Marataba is het toppunt van exclusiviteit: een villa in de bush helemaal voor jezelf. Met vijf eco-suites genoeg ruimte voor de hele familie!

Mail mij, of bel me gerust voor meer inspiratie. Ik vertel je graag meer en werk met veel plezier en geheel vrijblijvend een reisvoorstel uit!
evelyn@talisman.nl of 088-7755900