Geplaatst op

T ijdens mijn laatste inspectiereis door Mexico reisde ik naar San Miguel de Allende. Dit sfeervolle oude stadje ligt op vier uur rijden van Mexico City in de bergen en is heel geliefd bij kunstenaars en kunstliefhebbers.

Je kan hier eindeloos zwerven door de straatjes vol kleurrijke winkeltjes en stijlvolle galeries met interessante moderne kunstobjecten. Zo leuk en inspirerend!

Het idee voor de voorbeeldreis Kunst en Kust werd geboren toen ik Art & Design Hotel Matilda bezocht in San Miguel de Allende. Wat een bijzonder hotel, met overal kunst en design verweven in het interieur! Het hotel ligt echt verstopt in de straatjes van dit plaatsje, en de kamers zijn niet gigantisch groot maar de beleving des te meer. Voor liefhebbers van culinaire ontdekkingen is een diner in het Moxi restaurant een echte aanrader. Of u hier nu verblijft of niet, het is hét restaurant van de regio en een diner hier mag eigenlijk niet in uw reis ontbreken.

Het tweede deel van mijn reis speelde zich af op Baja California, speciaal voor de liefhebbers van de zee! Het snorkelen met zeeleeuwen vond ik echt het hoogtepunt van de reis, zo leuk als deze vriendelijke dieren om je heen zwemmen en met je willen spelen! Maar het bezoek aan Todos Santos, waar de lokale Margarita Man een heerlijke cocktail voor ons creëerde, en we lunchten in Hotel California, was ook erg leuk. Dus ook deze routesuggestie neemt u mee naar Baja California en eindigt in een heerlijk resort waar je overal het bulderen van de oceaan hoort.

Wilt u meer weten? Bel me gerust even op 088-7755900, ik vertel u er graag over!

Bekijk de routesuggestie Kunst en Kust.