Geplaatst op

T alisman specialist Monica Rullens reisde in april met haar familie af naar Mauritius. Het absolute hoogtepunt van haar vakantie was haar verblijf in The Oberoi.

Vanaf nu zijn we voorgoed verpest ben ik bang

Je hebt vijfsterren hotels en je hebt The Oberoi. Wauw! We werden met alle égards ontvangen door de hotelmanager én zijn collega’s en kregen direct een upgrade naar de Luxury Pool Villa. Dat is dus je eigen villa, op 300 m2 aan oppervlakte. Een kingsize bed, een woonkamer en je eigen tuin. Met eigen zwembad. En vanuit je diner paviljoen (ja, dat is er dus ook helemaal voor jezelf) heb je uitzicht over de oceaan.

Oké, vanaf nu zijn we voorgoed verpest ben ik bang. Aan alles is gedacht; van Netflix op je TV (zou niet weten wanneer we het nodig hebben met zoveel moois om ons heen!) tot aan luiers – in de juiste maat (!!) – voor Esmee. En zo ontzettend fijn: een heerlijk koude fles champagne staat al in onze privé tuin op ons te wachten.

Aan het leven hier kan ik wel wennen; het allervriendelijkste personeel en mijn man heeft me wel tien keer gezegd dat dit het allermooiste resort is waar hij ooit is geweest. Alles klopt gewoon; ons eigen zwembad is heerlijk maar het grote zwembad is óók erg fijn (keuzestress!), het ontbijt is fantastisch en het diner misschien nog wel beter. De activiteiten op het water zijn inclusief, of je nu tien minuten verkoeling zoekt of een uur; niets moet en alles kan.

Je kan ook deelnemen aan een kookles, en dat hebben we natuurlijk gedaan. Super, al hebben we vooral toegekeken en opgegeten maar daar is niets mis mee. En de spa…. Daar kan je hele dagen doorbrengen! Het is een oase in een oase, zoveel rust en privacy heb je hier! En je kan kiezen uit een scala van behandelingen, laat je net zoals ik vooral adviseren door een ervaren therapeut!

The Oberoi is het perfecte hotel voor een vakantie met je geliefde, maar door de ruimte in het resort is een verblijf met kinderen ook hartstikke fijn en heeft dit echt geen impact op de andere gasten. Wij hebben compleet genoten van de quality time met ons kleine gezinnetje in deze tropische omgeving!