Van Dune Bashing tot Selfdrive

Geplaatst op

H et jaar 2020 is een heel ander reisjaar geworden dan we in begin januari nog dachten. Ook voor 2021 zal het anders zijn dan voorheen. De nadruk zal nog meer gaan liggen op privé-ervaringen, vliegen in business class, weg van de massa en kleinschaligheid. Laat dat nu precies hetgeen zijn waar Talisman zich al jaren op richt! We zijn bedreven in het vinden van de meest bijzondere plekjes weg van de gebaande paden. Privé Transfers, privé-excursies, een helikoptervlucht voor het gezin en een eigen pool villa zijn daar passende voorbeelden van.

 

Als ik een tip mag geven voor 2021, dan is dat een van mijn eigen favoriete bestemmingen: Oman. Dit mooie en unieke land in het magische Midden Oosten is dunbevolkt, maar goed ontwikkeld en ideaal voor het maken van een selfdrive. Hierdoor vormt de bestemming een veilige en perfecte opstap voor wie na de roerige tijd waar we nu in zitten weer voor het eerst buiten Europa wil gaan reizen. De beste reistijd voor het Midden Oosten loopt van oktober tot en met april; deze regio biedt de ideale ‘winter getaway’!

 

Het prachtige noorden met de hoofdstad Muscat, strand en het ruige gebergte is de basis voor iedere rondreis. Combineer het met een overnachting in uw eigen privé camp in de magische Wahiba Sands en ervaar de woestijn op de meest unieke manier die er maar is. Het eindeloze zand vormt een speeltuin voor jong én oud. Voor het noorden van Oman heeft u aan een dag of tien a twaalf genoeg voor een mooie indruk. Heeft u meer tijd, combineer het noorden van Oman dan met het nog ongerepte Salalah in het zuiden van het land en geniet van het fantastische strand. En net zo fraai alternatief is Six Senses Zighy Bay (met louter pool villa’s!) op slechts twee uur rijden van Dubai. Of, combineer met een citytrip in Dubai of Abu Dhabi.

Mail of bel me gerust voor meer informatie of een maatwerk reisvoorstel! 
astrid@talisman.nl of 088-7755900”