De trend van 2021: Slow travel

Geplaatst op

D eze corona crisis heeft de hele wereld op zijn kop gezet, zo ook die van Talisman! Waar wij tot maart 2020 maatwerkreizen naar de ‘verre bestemmingen’ samen stelden, zijn we sinds die tijd dichter bij huis gebleven. Om tot de conclusie te komen dat er ook in Europa veel ruimte, rust en natuur te vinden is! Als je het mij vraagt, dan wordt het in 2021 een trend: verblijven in kleinschalige lodges, dichterbij huis en reizen in een langzamer tempo met nog meer aandacht voor de beleving.

 

Een prachtige bestemming als Noorwegen leent zich hier uitstekend voor. We werken samen met een organisatie die ervoor zorgt dat iedere reis een heuse beleving is. Wandelen langs watervallen, met een boot (privé) door de fjorden en per helikopter naar de volgende accommodatie… Stuk voor stuk unieke ervaringen die in 2021 binnen handbereik liggen!

 

 

Toch blijf ik ook dromen over Azië. En dan over de bijzondere accommodatie Elephant Hills in Thailand. Hier worden olifanten opgevangen die hard hebben moeten werken in de reis -en entertainmentindustrie en een goed thuis verdienen. Verblijf je hier met kinderen, dan is het ongetwijfeld het hoogtepunt van hun reis. Kinderen verblijven gratis in juli en augustus en boek je op tijd dan krijgt u ook nog eens 10% extra korting op je verblijf.
 
Mail of bel mij gerust voor meer informatie. Ik vind het leuk om je te blijven inspireren en werk graag vrijblijvend een mooi reisvoorstel uit. 
Stuur een bericht naar ingrid@talisman.nl of bel op 088-7755900