Geplaatst op

'W ij willen met het hele gezin op vakantie, naar een bestemming die niet te lang vliegen is, waar de zon schijnt, de kinderen in zee kunnen zwemmen en we leuke uitstapjes kunnen maken.’ Het zijn dit soort verzoeken die de Talisman specialisten het allerleukst vinden. Het zoeken én vinden van de perfecte bestemming voor uw familieplezier kunnen wij als geen ander. Hieronder zetten we alvast een paar suggesties voor u op een rijtje, voor iedere vakantie. Meer inspiratie? Bel ons op 088-7755900 of kom langs te Breda!

Talisman bestemmingen voor iedere vakantie

MEIVAKANTIE 2020

Het is nog even weg, maar voor sommige bestemmingen moet u er op tijd bij zijn. En daarom geven we u alvast wat suggesties voor de meivakantie volgend jaar. Laat u het ons weten als wij u van meer informatie mogen voorzien?

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika is een ontzettend populaire bestemming. En met de kleinschalige lodges en hotels die Talisman zo graag boekt, is deze bestemming al ver van te voren volgeboekt. Wenst u op een Talisman manier te reizen, een reis met het hele gezin te maken naar Zuid-Afrika? Denk dan alvast eens aan de meivakantie. Aangename temperaturen, prijzen die vele malen lager liggen dan in het drukke kerstseizoen en vooral veel bijzondere ontmoetingen met mens en dier!

Bekijk hier onze routesuggestie voor een familiereis in Zuid-Afrika
Neem contact op met Sheila voor een reisvoorstel op maat: sheila@talisman.nl of 088-7755900

Namibië
Ook voor Namibië geldt: hoe eerder hoe beter. Seraphine reisde onlangs nog af en bezocht nieuwe accommodaties ver van de massa. En weet u dat u hier uitstekend zelf kunt rijden? Dat scheelt een hoop gedoe op luchthavens. Bekijk onze routesuggestie: Familiereis Kaapstad & Namibië 

ZOMERVAKANTIE 2020

De zomermaanden juli & augustus worden bijna overal ter wereld als ‘hoogseizoen’ bestempeld. Europa en Amerika genieten dan de zomervakantie en voor families met schoolgaande kinderen is het vaak de tijd om een lange reis te maken. Veel bestemmingen hebben al krappe beschikbaarheid, maar er zijn nog bestemmingen waar u in de komende zomervakantie geweldige reizen kunt maken. Wees er wel snel bij!

Vietnam
Talisman specialist Evelyn ging voor u op verkenning naar Vietnam. Als moeder van twee kinderen weet zij maar al te goed waar ze op moet letten bij het samenstellen van een familiereis. Onze routesuggestie voor Vietnam staat boordevol belevenissen die onvergetelijk zijn voor jong én oud! Lees meer of neem contact op met Evelyn via evelyn@talisman.nl of telefonisch op 088-7755900

Lees hier het reisverslag van Evelyn in Vietnam of bekijk haar video

Myanmar
Ook Myanmar is een land welke zich uitstekend leent voor een reis met het hele gezin. Het land blinkt uit in rust en sereniteit en is nog relatief ongerept. Talisman specialisten Annelies en Natasja gaan samen met onze lokale partner graag voor u aan de slag! Lees meer over Myanmar of neem contact op met Annelies via annelies@talisman.nl

Lees hier het reisverslag van Annelies in Myanmar

Peru
Oude Inca steden, ruïnes en lodges middenin de jungle: Peru is een geweldig avontuurlijke bestemming voor jong en oud. Onze routesuggestie geeft u vast een voorproefje van hetgeen er mogelijk is maar neem vooral contact met ons op voor meer informatie.  

HERFSTVAKANTIE 2020

Dichtbij en toch ver weg
Talisman oprichter Joep Bosman is woonachtig in Kroatië en verkent vanuit hier dit bijzondere deel van Europa. ‘Culinaire verrassingen gecombineerd met avontuurlijke fiets- en vaarroutes, schitterende autoroutes en geweldige stranden. Er is zoveel te beleven hier!’.

Ga op familie avontuur in Kroatië, en verblijf in voortreffelijke accommodaties. Overdag onderneemt u avontuurlijke privé excursies met als hoogtepunt een bijzondere zeiltocht. 12 dagen/ 11 nachten vanaf € 11.700,- voor een familie van twee volwassenen en twee kinderen. Lees meer

Varen in Kroatië? Joep vertelt er meer over. Lees hier

Ook Montenegro is een fijne bestemming voor een herfstvakantiebreak voor het hele gezin. Ontdek Montenegro

Strandvakantie op Mauritius
Mauritius in de herfstvakantie… wie zegt daar nu nee tegen! Een paradijselijk eiland, waar Talisman een aantal favoriete resorts heeft geselecteerd die buitengewoon geschikt zijn voor een vakantie met de hele familie. Ook in de kerstvakantie hebben wij nog beschikbaarheid voor u weten te vinden!

SO Sofitel Mauritius: Weg van de massa, gelegen in het oosten. De dagen vliegen hier voorbij. Lees meer

Belle Mare Plage: terwijl uw kinderen zich vermaken op het strand, geniet u in de spa… Lees meer 

The Oberoi: Verblijven in een luxe pool-villa. Lees hier de ervaring van specialist Monica.

Email of bel met Ingrid voor meer informatie: ingrid@talisman.nl of 088-7755900

Marokko Avontuur
‘Een reis door Marokko met het hele gezin is een echt avontuur! De magische drukte van Marrakesh, een spannend verblijf in de woestijn, het grillige Atlasgebergte… het is een veelzijdige bestemming en de herfstvakantie is een perfecte reistijd.’ – Seraphine, Talisman specialist.
Bekijk het Marokko van Talisman.

Neem contact op met Seraphine voor meer informatie of een reisvoorstel op maat: seraphine@talisman.nl of 088-7755900 

KERSTVAKANTIE 2020

De verzoeken die we nu binnenkrijgen voor een familiereis in de kerstvakantie van 2019, vormen een uitdaging. Onze specialisten vonden nog een aantal bestemmingen waar er nog beschikbaarheid is in de typisch Talisman accommodaties. Maar wees er alstublieft snel bij. Bel ons op 088-7755900 voor een reisvoorstel op maat.

Van de gebaande paden in Myanmar
We zien nog beschikbaarheid in Myanmar, een bestemming die zo ontzettend geschikt is voor een reis met het hele gezin! Bekijk hier onze routesuggestie.

Masai & Meer
Neem uw kinderen mee op safari! In Kenia zijn nog geweldige lodges te vinden die beschikbaarheid hebben in de drukke kerstperiode. Een kerstdiner in de bush en de jaarwisseling onder een flonkerende sterrenhemel? Het is mogelijk!

Bekijk onze routesuggestie Safari & Strand en neem contact op met specialist Martine voor meer informatie of een reisvoorstel op maat: martine@talisman.nl of 0887755900

Living the Laos Life
‘Het Muang La Resort in Laos is het hoogtepunt van iedere reis. Cultuur, natuur, actief en avontuurlijk en ’s avonds neemt u een verfrissende duik in het zwembad voor u geniet van een heerlijk diner. Het past perfect in een familiereis!’ – Evelyn, Talisman specialist.

Lees meer over Muang La of bekijk onze routesuggestie ‘Living the Laos Life’ (uiteraard aan te passen naar een reis voor het hele gezin.)

Mauritius
Mauritius heeft voor ieder wat wils. Een aantal typisch Talisman resorts geeft aan nog beschikbaarheid te hebben in de drukke kerstperiode. Neem snel contact op met Ingrid voor een reisvoorstel: ingrid@talisman.nl of 088-7755900