Geplaatst op

Z eer onverwacht hebben we Argentinië verlaten. “Op het moment dat we in het noorden van Argentinië aankwamen zagen we diverse billboards staan waarop gewaarschuwd werd voor het Zika virus. Nu zijn we niet snel bezorgd, maar met de kinderwens die we hebben wordt het sterk afgeraden om in Zika gebieden te verblijven” zegt Angela.

Onze nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen, nieuwe plekken, nieuwe mensen is iets wat we altijd hebben gehad.

Vrijheid

De vrijheid om te gaan en staan waar we willen hebben we bewust gekozen. Onze nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen, nieuwe plekken, nieuwe mensen is iets wat we altijd hebben gehad. Niet alleen nieuwsgierig naar andere landen. Maar juist ook naar andere manieren om je leven in te richten. Kan je een nieuwe carrière opbouwen en ondertussen de wereld over reizen? Dat was de vraag die we onszelf twee jaar geleden hebben gesteld. Ondertussen blijkt dat het ons goed afgaat.

Sinds ander half jaar reizen we full time de wereld rond en hebben geen vaste woonplaats. Twee jaar geleden hebben we onze gebaande paden opengebroken, zijn op een totaal nieuwe manier naar ons leven gaan kijken. Door deze stap te zetten en ons hart te volgen hebben we een formule gevonden waarmee we alle continenten van de wereld zien én onze carrieres blijvend opstuwen naar momenten waarop onze talenten en passies maximaal stralen en zorgen voor ultieme geluksmomenten. Dit uit zich in het maken van foto’s, video’s waarmee we reisvehalen tot leven brengen en delen met de wereld. Hiermee proberen we anderen te inspireren meer te gaan reizen, of zelf full time te reizen.

Bekijk ons nieuwe avontuur in Chili in ons nieuwste vlog:Wil je nog meer reisinspiratie? Check dan het Youtube kanaal van Talisman.

Geniet van je dag, volg je dromen en tot volgende week. Adios!


Tino & Angela
Dutch Nomad Couple